Full Tilt forsøger at sætte verdensrekord denne søndag

Full Tilt forsøger at sætte verdensrekord denne søndag 0001

Som led i sin igangværende "Five" femårsjubilæum vil Full Tilt Poker denne søndag være vært for en særlig turnering, som de håber vil blive anerkendt af Guinnes Rekordbog som verdens største onlinepoker turnering nogensinde.

Full Tilts forsøg på at lave pokerhistorie er planlagt til denne søndag, den 19. juli klokken 15:05 ET. Adgangsgebyret er selvfølgelig $5 eller 1.000 Full Tilt Poker points. Der er selvfølgelig også satellit-kvalifikationsturneringer. Der er masser af ekstra penge i puljen, eftersom turneringen begynder med en garanteret præmiepulje på $250.000, som bliver matchet af Full Tilt, som smider ekstra $250.000 i præmiepenge. Den særlige turnering håber at tiltrække et felt på 50.000 spillere.

Full Tilt har en særligt online side med mere information om denne søndags begivenhed, der ligger på www.fulltiltpoker.com/fem/the-record-breaker. Hvis forsøget lykkes, vil turneringen knuse den eksisterende Guinness-rekord for turnerings-deltagelse, som i øjeblikket indehaves af det rivaliserende online site PokerStars med 35.000 deltagere.

Arrangementet er prikken over i´et i Full Tilts igangværende "Five" fest, som du kan finde flere oplysninger om på www.fulltiltpoker.com/five. Andre dele af jubilæet inkluderer Full Tilts igangværende "5x" Happy Hour, Fødselsdagspenge søndag, en "$5.000 hver 5. time" giveaway, et 5x Bustout Bounty på Full Tilt "red pros" fra udvalgte turneringer og andre særlige ydelser og tilbud.

More Stories

Hvad mener du?