888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

WPT Bellagio – Gomes vinder og Seidel er den første til at forlade finalen

WPT Bellagio – Gomes vinder og Seidel er den første til at forlade finalen 0001

Som forventet lagde alle finaledeltagerne ved denne WPT-turnering ud med at spille meget afventende, og der blev spillet hele 108 hænder inden første deltager måtte forlade finalebordet. Erik Seidel var første mand til at forlade bordet efter et flop med {8-Spades}{5-Hearts}{3-Spades}, gik Erik Seidel all-in, med {k-Spades}{9-Spades} mod Justin Smith's {9-Hearts}{9-Clubs}. Med ubrugelige kort på turn og river, var det slut for Erik Seidel, der måtte takke af som nummer seks. Med sin sjetteplads inkasserede han $162.640. Med hans placering som nummer seks, oversteg han en samlet indtjening på $10 millioner i hans pokerkarriere.

Forhåbningen om at se en skandinavisk sejrsherre i skikkelse af Christoffer Sonesson, gik i vasken efter at svenskeren gik all-in med par fire på hånden mod Alex Gomes, der havde {a-Clubs}{q-Diamonds}. Med {8-Diamonds}{7-Spades}{5-Diamonds} på floppet, så det rigtig godt ud for Sonesson, og med {j-Clubs} på turn, havde Gomes omkring 12 % chance for at ramme. Trods de dårlige odds, ramte han alligevel en af de tilbageværende damer på river og slog Sonesson ud af turneringen. Gomes vandt potten og Sonesson måtte nøjes med en femteplads og $203.385 for hans indsats.

{banner}Gomes eliminerede efterfølgende Alec Torelli på en fjerdeplads. Denne gang var det Gomez der sad med et par {10-Hearts}{10-Diamonds} mod Torelli's {a-Spades}{q-Clubs}. Efter turn havde Alec en del outs, på bordet låg {j-Clubs}{8-Clubs}{6-Hearts}{k-Clubs}. Det gav ham både straight og flush træk, samtidig med at han også havde to overkort. Desværre for ham kom {7-Diamonds} på river, så det lykkedes ham ikke at ramme. Torelli var dermed ude af turneringen som nummer fire og $271.165 rigere.

Justin "BoostedJ" Smith sluttede som nummer tre, efter at være all-in med {a-Spades}{4-Clubs} mod Farza Jaka som lynhurtig kaldte med {k-Clubs}{k-Hearts}. Jaka's konger holdt hele vejen og Justin måtte udgå som nummer tre med en præmie på $464.870. For sin andenplads fik Faraz Jaka $774.780.

Resultat WPT Bellagio Cup V

1 - Alex Gomes - $1.187.670

2 - Faraz Jaka - $774.780

3 - Justin Smith - $464.870

4 - Alec Torelli - $271.165

5 - Christoffer Sonesson - $203.385

6 - Erik Seidel - $164.640

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories