Tom "durrrr" Dwan og durrrr Challenge kommer til London

Tom "durrrr" Dwan og durrrr Challenge kommer til London 0001

Den berygtede "durrrr challenge" har fanget pokerspilleres interesse overalt, og det er helt sikkert smittet af på folk i Matchroom Sports i London. De har annonceret at Tom Dwan vil spille en live version af hans Million Dollar Challenge i London til september. Ved denne udfordring skal Dwan spille mod fire forskellige spillere heads-up, fordelt ud over 500 hænder ved hvert spil. Hver spiller skal betale $500.000 for deltagelse og blinds er $500/1.000. Deltagerne har valget mellem at spille Pot-Limit Omaha eller No-Limit Hold'em. Spillerne kan ikke forlade bordet før der er spillet 500 hænder eller er løbet tør for penge.

Administrerende direktør for Matchroom Sport, Eddie Hearn kom med følgende kommentar:

- Gennem årene har vi været heldige ved at promovere nogle af de største navne inden for forskellige sportsgrene, og Tom er uden tvivl det største trækplaster inden for poker lige nu. Han er total frygtløs og klar til at udfordre enhver spiller i denne million turnering. Dette er den mest ventede turnering i moderne poker.

Tom "durrrr" Dwan som rundt regnet har tjent omkring $10 millioner, er begejstret over denne udfordring:

- Jeg ser frem til at sætte mig ned og spille mod nogen af verdens bedste pokerspillere live i London. Det ser ud til at der er mange interesserede spillere der ønsker at spille med mig, men syntes aldrig at jeg kan finde dem online. Det bliver interessant at se den respons Eddie får og hvem der i virkeligheden er klar til at spille.

Der er endnu ikke sat navn på nogen af modstanderne, men det bliver helt sikkert sjovt at følge på tv. Mange af de spillere som er veget tilbage fra den fire-bords online turnering, vil muligvis gribbe chancen og tage kampen op live. Verdens pokerelite vil være i London under WSOPE og EPT i London, så vi vil ikke blive overraskede hvis spillere som Doyle Brunson, Phil Hellmuth, Gus Hansen og Daniel Negreanu viser interesse for denne udfordring. Vi skal selvfølgelig heller ikke se bort fra Phil Ivey, David Benyamine og Patrik Antonius.

Måske vil en spiller som Luke 'Fullflush' Schwartz, som for nylig begyndte at mænge sig med Matchroom efter at have vundet et 'Poker Million Heat' også være interesseret i at spille. Det ville være godt tv.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories