Main Event er i fuld gang og Jonas Klausen er lige nu bedste danske spiller.

Main Event er i fuld gang og Jonas Klausen er lige nu bedste danske spiller. 0001

Jonas Klausen Jonas Klausen blev spået gode chancer af de danske pokerspillere ved dette års World Series of Poker Main Event, og det var med god grund. Ved sidste uofficielle optælling låg Jonas nummer 38 med 46.000 chips ud af de 1116 startende spillere. Engelske Redmond Lee topper tabellen med 150.000 og 39.000 mere end nærmeste forfølger. I top 50 finder vi en mængde store pokerstjerner i bl.a. Eli Elezra, Phil Laak, Jason Alexander og Andy Black. På en 48 plads har Gus Hansen fundet sig til rette med 40.000 chips. Hollywood skuespilleren og Phil Laak's bedre halvdel, Jennifer Tilly ligger på en 58. plads.

Vi vender tilbage med mere nyt, når dag 1a er spillet færdig og vi har modtaget den officielle chip optælling. Indtil videre kan vi bare krydse fingre for Klausen, Gus og de andre danske pokerspillere som konkurrerer om at vinde titlen i en af verdens mest præstigefyldte pokerturneringer.

Dagens startende danskere

ADELSKOV, DAVID - Danmark

ANDERSEN, GERT - Danmark

BJARRUM, MIKKEL - Danmark

CORDES, KASPER - Danmark

FROSLEV, THOMAS - Danmark

HOUGAARD, LARS - Danmark

JAKOBSEN, ALLAN - Danmark

JENSEN, BENJAMIN - Danmark

KJAER, PETER - Danmark

KLAUSEN, JONAS - Danmark

KRISTENSEN, LEON - Danmark

MOURITSEN, RENE - Danmark

NIELSEN, LASSE - Danmark

PEDERSEN, STEFAN - Danmark

PEDERSEN, THOMAS - Danmark

PETERSEN, KENN - Danmark

PETERSEN, MARK - Danmark

PETERSEN, ALEXANDER - Danmark

TALEBI, MATIN - Danmark

TOGSVERD, CHRISTIAN - Danmark

VIND, ANDERS - Danmark

VIVET, NICOLAI – Danmark

For dem af jer der ønsker at følge med live, anbefaler vi at besøge vores engelske WSOP live-rapportering. Der kan du følge med live uden forsinkelser.

Dato og tidspunkt: 4. juli klokken 08:00

Dag 1a ved Main Event er netop overstået og Redmond Lee er stadig chipleader med 134.275. Jonas Klausen har fortsat sin uimponerede fremgang, og har spillet sig op på en flot 26. plads med 64.000. Gustav Hansen har stadig 40.000 chips, og han ligger nu nummer 47, kun en enkelt placering bedre end sidste uofficielle optælling.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories