Durrrr challenge – Antonius fortsætter opad – har nu overtaget føringen

Durrrr challenge – Antonius fortsætter opad – har nu overtaget føringen 0001

Vi nåede knapt nok at rapportere, at Patrik Antonius halverede Tom "durrrr" Dwan forspring i "durrrr challenge", før han fjernede det tilbageværende forspring samt passerede Dwan og dermed overtog føringen i udfordringen, omend forspringet "kun" er på $76.000.

I løbet af den 24. august blev "durrrr challenge" mellem Antonius og Dwan genoptaget, da det lykkedes Antonius at halvere Dwans tidligere forspring på $730.000 til kun $334.200. Han fulgte op på dette spil ved næste dag, den 25. august, at vinde stort og har nu fuldstændig fjernet Dwans forspring. Det gik så tilpas godt for Patrik, at han faktisk nu fører udfordringen, omend det er med beskedne $76.000 – knapt en tiendedel af Dwan tidligere føring. En enkelt hånd er nok for at stillingen ændres igen, og Dwan sidder i førerpositionen.

I løbet af udfordringen den 25. august blev der spillet 1.241 hænder, hvor Patrik til sidst gik fra bordet med et plus på $415.000. En medvirkende faktor til dette plus Patrik Antonius var at han vandt fire af de fem største pots under sessionen, selvom det var Dwan, der vandt den største på $229.558. Potten indledtes ved, at Patrik så {2-Diamonds}{a-Hearts}{a-Clubs}{k-Hearts} i big blind samtidig med, at Dwan ramte {3-Spades}{5-Hearts}{9-Spades}{7-Hearts}, som han raisede op til $1.200 med. Patrik svarede igen med at raise til $3.600, hvilket resulterede i, at Dwan raisede endnu engang – nu til $10.800. Antonius var ikke sen til at svare igen og raisede til $25.200, og til sidst valgte Dwan bare at se. Floppet var {9-Hearts}{2-Clubs}{q-Clubs} og med $61.200 allerede i spil, bettede Antonius potten, og Dwan svarede ved at smide sine $78.779 i potten, hvilket Patrik selvfølgelig så. {3-Clubs} på turn gjorde, at Dwan ramte to par, som holdt hele vejen hjem, og han hentede dermed sessionens største pot hjem.

durrrr challenge fakta

• Antal spillede hænder: 22 683

• Hvem fører: Patrik Antonius

• Overskud: $76.104

• Antal spillede omgange: 31

• Total tid, som er spillet: 3 dage, 9 minutter

• Største pot: $477.555 (19 juli, vundet af Antonius)

Du kan fortsat følge "durrrr challenge" her på PokerNews eller hvorfor ikke åbne din egen Full Tilt konto og følge actionen direkte ved pokerbordene hos Full Tilt. Åben en konto i dag og få en Full Tilt Poker bonus på 100% op til $600 første gang, du sætter penge ind, samt adgang til en række eksklusive Full Tilt Poker freeroll turneringer, der kun er åbne for PokerNews spillere!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories