Full Tilt Poker har udrullet nyt software

Full Tilt Poker har udrullet nyt software 0001

Vi har alle sammen været der, okay måske kun i vores drømme, men nogen af os har prøvet det. Du sidder ved et finalebord på Full Tilt og du sidder som chipleader, tre heldige spillere venter bare på at 'sucke' dig ud, og for at gøre det hele værre stiger blinds. Det er en perfekt mulighed for at indgå en split-aftale med de andre spillere, bortset fra at Full Tilt Poker's software ikke understøtter den feature – før nu. Udover en massiv softwareopgradering tilbyder de nu også en stor bonus.

Softwaren blev udrullet den 30. juli. Den seneste software version inkluderer tre unikke lobby designs med avanceret filtersystem og forskellige tilpasningsmuligheder, der giver adgang til at se sin Full Tilt Point balance, favorit spil valg samt konto balance. Den mest brugbare funktion i opgraderingen giver spillere mulighed for at indgå aftaler i forbindelse med finaleborde i MTT turneringer og sit'n'goes. Spillere kan vælge mellem tre forskellige aftaler:

Independent Chip Modeling (ICM) – Denne model udregner sandsynligheden for hvilken stack/spiller der ender i hvilken slutposition og afgør derefter hvor mange penge den enkelte spiller skal have udbetalt.

Chip Ratio – Udbetaler præcis det beløb der svarer til spillerens stack, bortset fra at ingen præmie kan overstige den mindste eller største præmie (Eksempel: Største udbetaling kan ikke overstige førstepladsens oprindelige præmieudbetaling).

Custom Deal (Tilpasset aftale)– Spilleren der laver aftalen, styrer hvor mange penge hver spiller, skal have udbetalt. Aftalen kan justeres indtil alle spillere er enige.

For at fejre alle forbedringerne tilbyder Full Tilt den største bonus nogensinde. Hver spiller får mindst $100 i bonus for at spille hos Full Tilt Poker, og det er helt uden noget indskud. For at være berettiget til denne bonus, skal man have mindst et Full Tilt point som er optjent før 28. juli. Denne bonus er tilgængelig indtil 16. august. Klik ind under "My Promotions" under "Cashier".

Nye spillere kan starte med en bonus på op til $600 ved første indkud hos FullTiltPoker.com

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories