888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

High Stakes Poker – Martonas styrdykker på Full Tilt

High Stakes Poker – Martonas styrdykker på Full Tilt 0001

Efter at have indledt august måned i strålende form – og med et plus på over 1,5 millioner dollars – har den anonyme svenske spiller "martonas" nu tabt hele beløbet og ligger i stedet i minus med et tab på næsten en million dollars ifølge registreringer fra highstakesdb.com

Bag Martonas store nedtur ligger blandt andet andet Tom "durrrr" Dwan, Brian Hastings och "OMGClayAiken". "Martonas" har endda spillet mod Phil Ivey, Patrik Antonius og "Urindanger" med blandet succes.

Bedst gik det med "Urindanger", hvor det lykkedes "martonas" at tjene $200.000 under deres Pot Limit Omaha $200/$400-spil. Når man tænker på disse niveauer samt spil på $500/$1000 No Limit Hold´em, kan man forvente store udsving. Spørgsmålet, mange railbirds stiller sig selv, er, hvor stor en tegnebog "martonas" egentlig sidder med. Hvor meget mere kan han tåle at tabe, inden der er tomt i kassen? Det og øvrige spørgsmål, som fx hvem der gemmer sig bag aliaset "martonas" forbliver ubesvarede indtil videre.

I en af de større pots, der blev spillet det sidste døgn, så vi "martonas" havne all-in mod Tom "durrrr" Dwan, efter at begge spillerne floppede et flush draw i $200/$400 PLO. Begge spillerne fik deres farve på river, hvor "durrrr" og hans es højest farve stjal potten på $461.076.

Svenskeren tabte endda en $203.000 pot siddende med A-A mod A-J til "OMGClayAiken". Floppet var Q-K-2, men med en 10 på turn fik "OMGClayAiken" sin straight og vandt potten.

Nu har det ikke kun været frit fald for svenskeren. Han har vundet sin beskedne del af potterne inklusive den største inden for de sidste 24 timer - nemlig på $304.492. Det skete mod Patrik Antonius , efter at begge spillerne havnede all-in preflop med henholdsvis A-K til "martonas" og Q-Q til Antonius. "Martonas havde held med at ramme et af de tilbageværende esser i spillet på river, hvilket gav ham sejren.

I kan fortsætte med et følge "martronas" her via PokerNews eller direkte på Full Tilt Poker. Hvis i åbner en konto hos FTP via PokerNews, kan i få fingrene i en massiv Full Tilt bonus og eksklusive Full Tilt Poker freeroll turneringer, der kun er for PokerNews spillere!

Relaterede spillere

Hvad mener du?