Matt Savage turneringsleder ved Ultimate Bet Aruba Poker Classic

Matt Savage turneringsleder ved Ultimate Bet Aruba Poker Classic 0001

Manden, som er kendt for at være verdens bedste turneringsleder, vil være i Aruba, til oktober, for at overvåge UltimateBet´s Aruba Poker Classic.

Matt Savage, der lige har ledet World Series of Poker, L.A. Poker Classic og Bay 101 Shooting Star i San Jose, CA, skal lede den otte dage lange turnering i år. I løbet af sin karriere har Savage opbygget et ry, blandt professionelle pokerspillere, for at være i stand til at levere en turnering som spillere gerne vil spille i.

- Matt's naturlige evne til at køre en jævn og retfærdig turnering, og hans talent for at gøre det mere til en fest end et pokerrum, er en af de mange grunde til at vores Aruba event stadig er en af de mest populære på året, sagde UltimateBet proffen Phil Hellmuth.

Dette markerer det tredje år hvor Savage har været ved roret til UltimateBet Pokers årlige event. Pokersiden forventer at 500 spillere fra hele verden kommer til eventen. Sidste år slog Matt Brady 551 personer og vandt titlen samt $1.000.000.

- For tredje år i træk samarbejder Savage Tournaments med UltimateBet for at skabe en af mine favoritturneringer, tilføjede Matt Savage.

- Jeg er meget beæret over at kunne fejre UB's 10-års fødselsdag ved endnu engang at være en del af Aruba Poker Classic - med en udvidet turneringsplan plus en gruppe enestående medarbejdere og dealere, er 2009 ved at blive til et år der bliver husket.

Satellites kører på UltimateBet og spillere kan kvalificere sig for så lidt som $0.10. Meld dig ind i UltimateBet og begynd din rejse til Aruba nu.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories