888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Nyt fra redaktøren: Det nye PokerNews.com

Nyt fra redaktøren: Det nye PokerNews.com 0001

Det er sikkert at sige at mange pokerspillere har til vane at følge de samme rutiner. Chips bliver stablet på samme måde hver gang, det er altid de samme online turneringer der spilles og alle sejrer, bliver noteret. Det er selvfølgelig ikke altid rigtigt, men når vores læsere ser at deres elskede PokerNews.com er blevet ændret, forventer vi at mange vil få en følelse af angst eller frygt for at deres pokerportal er ændret. PokerNews.com vil fortsætte med at være en professionel og brugervenlig portal, med endnu bedre brugerfalde end førhen samt masser af brandvarme nyheder fra pokerverdenen.

For dem af jer der ikke er bekendt med det, blev jeg en del af PokerNew' familie efter at have arbejdet fire år hos Bluff Magazine. De første to år arbejdede jeg som redaktionschef og de sidste to som chefredaktør. Min tid hos Bluff Magazine var pragtfuld, og jeg er meget taknemlig for mine erfaringer jeg har fået. Jeg er ovenud lykkelig for nu at være en del af verdens største og mest respekterede pokerside i verden.

Henover den næste måned, vil du kunne se forandringerne på www.PokerNews.com, ligesom vi vil lancere flere nyheder, livsstilsartikler, underholdning, sladder, politik, interviews, strategiartikler og meget mere. Vores teknikere er i fuld gang med at gøre klar til relanceringen af PokerNews.com, så vi kan lancere inden for den næste måned eller to. Det nye design sammen kombineret med det nye indhold, vil afspejle den vej som den redaktionelle retning bevæger sig hen mod.

Som med alle andre ændringer, vil der muligvis være nogle forhindringer undervejs, så vi opfordrer alle vores læsere til at have tålmodighed og udvise forståelse over for eventuelle fejl. Vi vil sætte stor pris på forslag til ændringer eller ris og ros, så hvis du har noget input til os, er du velkommen til at skrive en email direkte til mig på Matthew@pokernews.com.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories