Hintze forlader PokerNews og Parvis overtager rollen som chefredaktør

Hintze forlader PokerNews og Parvis overtager rollen som chefredaktør 0001

PokerNews.com's, Haley Hintze, meddelte den 31. juli sin afgang fra stillingen som chefredaktør. Hendes afgang kommer i forbindelse med en igangværende redaktionel ændring. Matthew Parvis fra Bluff overtog stillingen som chefredaktør den 1. august.

Hintze udtalte:" Jeg har nydt min tid hos PokerNews og jeg ønsker dem alle det bedste for fremtiden. Det vil blive interessant at se hvordan pokers fremtid udvikler sig over de næste par år, og jeg tror ikke der er nogen der virkelig ved hvad der vil ske. Det er vigtigt at PokerNews fortsætter med deres koordinerede arbejde når virksomheden er i gang med redaktionelle ændringer." Hintze overtog posten som chefredaktør for PokerNews.com EiC John Caldwell, som sagde op tidligt i 2009.

Den forhenværende direktør for PokerNews, Damon Rasheed, der stadig arbejder som konsulent for firmaet udtaler: "Haley er en af de primære grunde til at PokerNews er vokset til at være en af de største og mest respekterede pokerhjemmesider. Haley havde en vidunderlig integritet i rollen som chefredaktør for PokerNews. Udover at Haley har leveret friske pokernyheder over de sidste tre år, har hun også været ansvarlig for nogle af de største historier inden for poker. "

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories