Pokerlistings grundlægger, Andreas Oscarsson, fundet myrdet i sit hjem

Pokerlistings grundlægger, Andreas Oscarsson, fundet myrdet i sit hjem 0001

Andreas Oscarsson, grundlægger af Pokerlistings, var en kendt pokerprofil, der nu er fundet myrdet i sit hjem i Trollhättan den 3. august. Andreas blev skudt og myrdet i sin seng. Fans og slægtninge til den nu afdøde Pokerlistings grundlægger er blevet afhørt. I hjemmet var også Andreas' 2-årige søn da han blev skudt. Politiet har en klar mening om hvordan episoden har udspillet sig, men siger at nogen måske har set noget.

Oscarsson grundlagde Pokerlistings i starten af 2000. Virksomheden er i dag et multinationalt selskab med flere hundrede ansatte fordelt over hele verden. Andreas forlod for nyligt sin stilling som VD i foretagendet, for at påtage sig en konsulentbaseret rolle i virksomheden.

Årsagen bag det brutale mord er endnu uklar, men politiet arbejder intensivt på at opklare det meningsløse drab. Vi hos Pokernews har den dybeste medfølelse for hans familie, og det der er sket, er dybt tragisk.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories