888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerStars EPT Kiev - Før dag 3

PokerStars EPT Kiev - Før dag 3 0001

Det var de to indledende dage i PokerStars første udgave af EPT Kiev, erstatningsturneringen for den oprindelige EPT Moskva, som PokerStars var tvunget til at indstille på grund af ændret lovgivning i Rusland. EPT Kiev erstattede EPT Barcelona som startskuddet for endnu en EPT-sæson. I stedet for at indlede den sjette EPT-sæson i Spanien, valgte man nu fra PokerStars.com side at sparke årets sæson i gang i Kiev, Ukraine.

Nu gik det ikke helt som man havde håbet på og turneringen tiltrak færre spillere end forventet. Forhåbningerne var over 300 spillere til start, men der kom "kun" 29. Måske var det manglen på skandinaviske spillere, som var en medvirkende faktor. Normalt ser vi en hel bunke svenskere, danskere og nordmænd til start, men det var ikke tilfældet her. Tre svenskere, tre danskere og en nordmand var alt der kom til start fra Skandinavien. Af disse syv var det den norske spiller, som det gik bedst, og han kom til at indlede dag to med 75.700 chips. Alle tre svenskere er også videre og vores to danskere Allan Bække og Albert Iversen gik videre med henholdsvis 67.025 og 31.000 chips. I alt har 203 spillere formået at komme videre til dag 2 og har stadig mulighed for at vinde de €330.000 som venter i førstepræmie. Af disse 203 spillere vil 40 spilere være med til at dele præmiepuljen.

Den russiske spiller, Viktor Ivanov, var bedste spiller efter de to indledende dage med 153.825. Med oppe i toppen fundet vi også kroaten Dragan Galic og englænderen Andrew Feldman.

Af de 203 som startede på dag 2, er der nu 73 spillere videre til dag 3. Desværre lykkedes det hverken Allan Bække eller Albert Iversen at gå videre, og de gør nu Gus Hansen, som allerede røg ud på første dag, selskab. Blandt dem som gik videre finder vi to skandinaver - en svensker og en nordmand. Svenske David Sonelin sidder bedst af de to med 129.300. Inden dag 3 fører Vitaly Tolokonnika som på dag to spillede sig til 371.100 chips.

Interesserede kan følge begivenhederne via vores engelske live-rapportering. PokerNews vil være på plads for at levere konstante opdateringer fra alle sæsonens EPT-turneringer.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories