Patrik Antonius udsat for bedragere på Twitter

Patrik Antonius udsat for bedragere på Twitter 0001

Patrik Antonious, den kendte finske high stakes spiller, som kan findes på de allerhøjeste niveauer hos Full Tilt Poker med spillere som Tom "durrrr" Dwan, Ilari "Ziigmund" Sahamies, "Martonas" og Phil Ivery, er blevet offer for et identitetstyveri på miniblogsiden Twitter.

Twitter er en af de mest populære værktøjer blandt pokerspillere, hvor de fortæller, hvad der sker i deres liv lige nu og her. Siden består af kortfattede blogs, hvor skribenten deler de hændelser, tanker og alt andet, som falder dem ind. Nu er Patrik Antonius blevet udsat for identitetstyveri på Twitter. En eller anden har udgivet sig for at være Antonius og skriver på Twitter, om hvad der sker for Patrik – præcis som var det Patrik selv, der skrev. Bedrageren skal have fulgt Antonius´spil og have udtalt sig efter, at Patrik blandt andet spillede mod Doyle Brunson.

Efter mødtet med Doyle, skulle bedrageren have sagt noget i stil med:

- Jeg spillede mod Doyle i går aftes og vandt en enkelt over ham. Denne udtalelse gjorde Doyle vred, og han tog kontakt til Antonius for at spørge, hvorfor han havde sagt, som han gjorde. Patrik forklarede, hvordan det var sket, og alt var derefter fryd og gammen.

Som de fleste af os ved, er Patrik ikke den type, som gerne deler sit privatliv. Han er meget omhyggelig med at holde sit pokerspil adskilt fra sit privatliv. I den sammenhæng er det nemt at forstå, at det ikke er Patrik, som står bag microbloggen. Dette er uden tvivl noget, han aldrig kunne finde på at gøre – det ligger simpelthen ikke til hans natur.

I udtalelse kom Patrik med følgende bemærkning omkring det, der var sket:

- Jeg har ikke engang en Twitter-konto og har med andre ord ikke skrevet et eneste ord der. Jeg har ingen som helst interesse i at holde folk opdaterede om, hvad der sker i mit liv. Jeg er en privat person og vil holde mit privatliv for mig selv. Det ville aldrig falde mig ind at skrive et indlæg, hvor jeg meddeler andre, hvor jeg er, eller hvad jeg laver.

Nu er det ikke kun på Twitter, Patrik er blevet udsat for denne type identitetstyveri. Også på Facebook findes der dusinvis af brugere, der udgiver sig for at være Patrik med flere forskellige brugernavne. Præcis som på Twitter har Antonius ingen konto, og igen siger Patrik, at ingen skal tro et ord, der bliver skrevet der.

Er du interesseret, kan du følge Patriks udfoldelser på high stakes bordene hos Full Tilt Poker. Følg den igangværende "durrrr challenge", hvor Patrik - over de seneste to omgange – har fjernet Dwans forspring på næsten $730.000. Nu er det i stedet Antonius, som er foran, selvom det kun er med beskedne $73.000.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories