Bertrand "ElkY" Grospellier er narkohandler

Bertrand "ElkY" Grospellier er narkohandler 0001

Betrand "ElkY" Grospellier er narkohandler, det er helt sikkert, hvis man altså vælger at tro de spanske toldmyndigheders beskyldninger mod "ElkY" da han forlod PokerStars EPT Barcelona. Som high stakes spiller, er der langt fra usædvanligt at spillerne bærer rundt på rigtig mange kontanter ved bordene, på den måde slipper de for at skulle rende i banken for at hente flere penge. Flere europæiske lande har regler der vedrører hvor mange penge enkelte personer må føre ind og ud af landet. Overstiger beløbet det respektive lands fastsatte beløbsgrænser, skal pengene angives til toldmyndighederne ved ind- og udrejse.

Som de fleste af os allerede ved, er Bertrand Grospellier en yderst velkendt og professionel pokerspiller. Den franske pokerstjerne har vundet lidt under $6 millioner i live-turneringer rundt om i verden. Mange af de turneringer han har deltaget i, har haft et buy-in på omkring $10.000, og ofte endnu mere. Rigtig mange high roller turneringer har buy-in på $25.000, og derfor er der altså rigtig mange spillere ligesom Grospellier, der medbringer mange kontanter i deres bagage.

I forbindelse med sin udrejse fra Spanien og EPT Barcelona, blev Bertrand ført ind til en sikkerhedskontrol i tolden. Anledningen til kontrollen forblev uklar. Under kontrollen opdagede tolderne, at Grospellier havde langt flere kontanter end de tilladte $10.000, som man må tage med sig hjem fra landet. Det fik tolderne til at anklage Bertrand "ElkY" Grospellier for at være narkohandler, og at hans penge var fra narkosalg i Spanien. Tolderne beslaglagde hans penge og sendte dem til Madrid, og det var selvom franskmanden kunne påvise at han var professional pokerspiller. Hvor mange penge det præcis drejer sig om ved vi ikke, men det skulle eftersigende være langt over $10.000.

Det er nu op til Bertrand at bevise at pengene kommer fra pokerspil, ellers har han ingen chance for at få dem igen. Det eneste "ElkY" kan gøre, er at give de spanske myndigheder bevis for at pengene er vundet i poker, og så må han jo bare håbe på at de tror ham.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories