888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Eksklusiv $2000 Freeroll fra Betfair

Eksklusiv $2000 Freeroll fra Betfair 0001

Nye spillere behøver blot et enkelt point for at kvalificere sig til PokerNews $2.000 Cash Freeroll hos Betfair Poker den 27. september.

Nye spillere der opretter en Betfair Poker konto via PokerNews, skal lave et minimumsindskud og optjene et enkelt Betfair point i kvalifikationsperioden for at opnå adgang til den kommende $2.000 PokerNews freeroll turnering.

Er du allerede spiller hos Betfair, så kan også deltage, så længe din konto er oprettet gennem PokerNews. Udover det skal du optjene 200 Betfair point mellem 1. september (00:00 GMT) til 23. september (23:59 GMT).

Du kan finde turneringen i Betfair Pokers turnerings lobby under All og Real Money fanebladene.

Glem ikke at du hos Betfair Poker blandt andet kan spille mod Peter "Zupp" Jepsen eller Annette Obrestad. Hvorfor ikke tage chancen og kvalificer dig til den kommen World Series of Poker Europe (WSOPE) som Betfair sponsorerer. WSOPE starter den 17. september med Betfairs Million Dollar game. Main event er fastlagt til at starte den 26. september, hvor buy-in er hele £10.000. Hvis du ikke har råd til at købe dig ind i turneringen, så kan du forsøge at kvalificere dig hos Betfair Poker!

For flere gode muligheder for at vinde store præmier, kan du besøger vores PokerNews freerolls side i dag.

Relaterede spillere

Hvad mener du?