PKR præsenterer deltagerne for den kommende Heads-Up Grand Slam

PKR præsenterer deltagerne for den kommende Heads-Up Grand Slam 0001

Det er nu fastlagt hvem der skal deltage i PKR Poker Heads Up Grand Slam i London, og pokerfans vil uden tvivl blive henrykte over udvælgelsen af deltagerne.

En af de helt store spillere der skal deltage er 2008 WSOP verdensmester Peter Eastgate, som skal dyste mod hans Premier League rival, EPT London vinderen, Vicky Cohen. Den Oscar nominerede skuespillerinde og WSOP-armbånds indehaver Jennifer Tilly, skal spille mod 'The Mouth from Down Under' Tony G.

Der bliver lagt op til en kamp om England når John Tabatabai støder sammen med Dave 'Devilfish' Ulliot, og Luke 'Full Flush' Schwartz møder WPT vinder, Yevgeniy Timoshenko. Den mest interessante heads-up duel i turneringen kunne gå hen og blive dysten mellem Tom "durrr" Dwan og John Duthie. Hvis Dwan kan vinde over Duthie, kan han se frem til at spille heads-up mod Luke Schwartz i semifinalen.

Team PKR pro, James 'james666' Sudworth, skal møde Phil 'The Unabomber' Laak, og den super aggressive APPT High Roller vinder, Vladimir 'Beyne' Geshkenbein skal spille mod online pro Alex 'Kadabra' Keating. Fire heldige online spillere kan kvalificere sig via PKR.com, og kan dermed komme til at spille mod Antonio Esfandiari, Juha Helppi, David Williams og Ivan Demidov i første runde. Du kan følge med live i trækningen på PKR.tv

Matchroom Direktør, Eddie Hearn udtaler:

- Der er nogle rigtige spændende heads-up dueller i første runde af PKR Heads Up Grand Slam, men det er også interessant at se hvad der sker i takt med turneringen udvikler sig.

- Hvis Annette Obrestad kan vinde over Ian Frazer og John Tabatabai kan slå 'Devilfish', så kan de to mødes i anden runde til en revanche for WSOPE finalen i 2007. Vinderen kan så møde WSOP mester, Peter Eastgate i kvartfinalen, mens Tony G og IIari 'Zigmund' Sahamies kan støde sammen i den anden kvartfinale. Phil Laak eller James Sudworth, kan få en svær opgave i anden runden mod Ivan Demidov. Full Flush og Tom 'Dwan kan meget vel mødes i en af semifinalerne. Der er mange forskellige konstellationer, men hver heads-up match vil have masser af spænding og drama.

Turneringen som bliver tv-transmitteret, vil blive afviklet mellem 8. og 10. oktober i 3 Mills Studios i London.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories