WSOPE – Gavatin fører turneringen med fem spillere tilbage i Event #2

WSOPE – Gavatin fører turneringen med fem spillere tilbage i Event #2 0001

Under gårsdagens spil var der 22 spillere tilbage, der skulle kæmpe om overlevelse i denne World Series of Poker Europe Event #2, en £2.500 PLO/PL Hold´em turnering. Blandt disse 22 spillere var svenske Mats Gavatin, som efter gårdagens spil nu sidder som chipleader med fem spillere tilbage.

Efter at Mats Gavatin slog Karelas Konstantinos ud på boblen, blev turneringen et enmandsshow, hvor Gavatin stod for underholdningen. I en hånd lykkedes det ham at slå Allie Prescott og Michel Abecassis ud, efter at spillerne var all-in på floppet. Gavatin fik sin flush på turn, hvilket var tilstrækkeligt til at slå begge spillere ud som henholdsvis nummer 12 og 13.

Svenskeren var også manden der skulle eliminere pokerprofessoren Howard Lederer på en niendeplads, efter at Lederer var all-in med {9-Hearts}{9-Diamonds} og Gavatin kaldte med {a-Spades}{k-Clubs}. Det lykkedes Mats at ramme top par på floppet, hvor der låg {6-Hearts}{6-Clubs}{a-Diamonds}. Som ekstra bonus blev {a-Hearts} vendt på turn og river blev {a-Clubs}, det gav dermed Gavatin fire ens.

Da arrangørerne afbrød spillet, var der altså fem spillere tilbage og Gavatin som chipleader. Tilbage er stadig Men "The Master" Nguyen så Mats får masser at se til under dagens spil.

Mats Gavatin – 448.000

Richard Gryko – 329.000

Men Nguyen – 268.000

Erik Cajelais – 81.000

Robin Keston – 63.000

WSOPE-finalen afgøres senere i dag, klokken 14:00 lokal tid. Du kan følge med i hændelserne direkte via vores engelske WSOPE live-rapportering.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories