Johannes Nord Jørgensen vinder Poker in the Sky

Johannes Nord Jørgensen vinder Poker in the Sky 0001

Fredag den 11. september blev Poker in the Sky spillet på en platform, som var hejst 50 meter op i luften over Rådhuspladsen i København.

Blandt de deltagende spillere, var blandt andet den norske model, der er bosiddende i Danmark og som netop er blevet kåret som Miss Civilization Of The World, May-Britt Trontveit. May-Britt som ikke har de store erfaringer med poker, måtte forlade turneringen som nummer to.

Det blev Johannes Nord Jørgensen som vandt turneringen, og med sejren fik han en pakke til Paradise Poker World Open V til en værdi af $10.000. Han kan nu se frem til at spille med i finalen til oktober i London, hvor hans store idol Mike Sexton også vil deltage.

Hvis du ikke allerede har en Paradise Poker konto, så kan du oprette en gennem PokerNews, og få op til 200 % ved første indskud når du benytter bonuskoden. PNEWS1000

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories