Seneste nyt – Verdensrekord i HU-spil, WPT Bogata Open og Moorman til Brunson 10

Seneste nyt – Verdensrekord i HU-spil, WPT Bogata Open og Moorman til Brunson 10 0001

Vi er glade for at kunne levere endnu en seneste nyt artikel. I denne artikelserie præsenterer vi kortfattede nyheder fra og omkring pokerverdenen, både live og online. Med disse nyhedssammenfatninger gør vi det nemt for dig, at følge med i hvad der rør sig indenfor poker og så behøver du ikke bruge timer på at gennemsøge nettet for at finde alle nyheder.

Lige nu sker der utrolig meget i pokerverdenen, det nyligt afsluttede WPT Bogata som slog rekord, så er der det igangværende Betfair WSOPE i London. Udover det har vi også historien og om Chris Moorman, som skriver kontrakt med Doyle Brunsons pokerrum, DoylesRoom.

Franskmand vinder WPT Bogata

I det største startfelt i en World Poker Tour event, WPT Bogata, var det franskmanden Olivier Busquet, som hev sejren hjem og førstepræmien på $925.514. Det lykkedes Busquet at kæmpe sig gennem det enorme felt på 1018 spillere og han kom til finalebordet med dobbelt så mange chips som sin nærmeste modstander. Heads-up duellen blev en lang kamp på mere end tre og en halv time mellem Olivier Busquet og Jeremy Brown, som Busquet endte med at vinde, og det var selvom Brown havde tre gange så mange chips ved indledningen.

Resultat WPT Bogata

1. Olivier Busquet - $925.514

2. Jeremy Brown - $453.519

3. Ivan Mamuzic - $251.955

4. Yanick Brodeur - $216.681

5. Keith Crowder - $188.126

6. Kenny Nguyen - $156.212

Ved næste WPT arrangement går turen til Marokko, hvor eventen går under navnet WPT Marrakech og spilles mellem 11. og 18. oktober.

Chris Moorman indgår aftale med DoylesRoom & Brunson 10

Chris Moorman har skrevet kontrakt med pokerlegenden Doyle Brunsons pokerrum, DoylesRoom og bliver nu en Team Doyle spiller i det såkaldte Brunson 10 hold. Dette 10-mands hold består af håndplukkede spillere, udvalgt af legenden selv. Moorman slutter sig nu til Brunson 10, og gør Zachary Clark, Alec Torelli og Amit Makhija med selskab. I en kommentar siger Doyle:

- Chris minder på mange måder om mig selv da jeg var i den alder, en kommende pokerlegende, bortset fra den engelske dialekt. Det er blandt andet derfor at jeg udvalgt ham til Brunson 10.

Moorman er knap så frygtet en live-spiller, med kun $30.000 i overskud, sammenlignet med hans gevinster online, som løber op over $1.8 millioner.

Verdensrekord i heads-up spil

Den nye rekord i kontinuerligt heads-up spiler lyder på 74 timer, 20 minutter og 12 sekunder. Det er den tid som Paul Zimbler brugte ved pokerbordet, da han spillede heads-up mod blandt andet Doyle Brunson og Mike "The Mouth" Matusow. Årsagen til rekordforsøget var en indsamling til et velgørende formål, "Make a Wish foundation". Alt i alt lykkedes det Paul at indsamle £35.000 til formålet. Der findes spillere som har spillet i længere tid, men det her er det længste dokumenterede spil, hvor spilleren har siddet ved pokerbordet og spillet kontinuerligt.

Zimbler endte op med 102 sejrer og 81 nederlag

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories