Calling the clock - Dwan, Jason Alexander Tiffany Michelle

Calling the clock - Dwan, Jason Alexander Tiffany Michelle

En række forskellige pokerprofiler bliver foran kameraet, på 60 sekunder, sat til vægs med en række humoristiske spørgsmål. De skal så svare så hurtigt som muligt på spørgsmålene, uden at tænke sig om.

Ideen blev introduceret under dette års World Series of Poker, hvor spillerne tog godt imod initiativet.

Herunder er der flere 'Calling the clock' indslag, som vi her på PokerNews har filmet til forskellige begivenheder, lige fra World Series of Poker, EPT London, UltimateBet Aruba Classic og til APPT Auckland.

Perry Friedmann - Ved årets World Series of Poker

Skuespilleren Jason Alexander - Kendt fra "Seindfeld

Tom "durrrr" Dwan – EPT London

Tiffany Michelle - Kendt fra "The Amazing Race" med Maria Ho

Calling the clock - Dwan, Jason Alexander Tiffany Michelle 101

Vend tilbage i næste uge til flere "Calling the clock" videoer. Der bliver spillerne, Shannon Elisabeth, Bertrad "ElkY" Grospellier, Mike "timex" McDonald og ingen ringere end skuespiller og komiker Marlon Waynes, sat til vægs.

Gå ikke glip af disse fire videoer, hvis du vil have et godt grin.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories