Calling the Clock – Shannon Elisabeth, ElkY og Marlon Wayans

Calling the Clock – Shannon Elisabeth, ElkY och Marlon Wayanss

Så er vi tilbage med endnu en omgang af PokerNews populære interviewserie ”Calling the Clock”, hvor pokerspillere, kendte profiler og andre interessante personer sættes til vægs på 60 sekunder hvor de skal besvare en række forskellige spørgsmål intuitivt. Der er både seriøse og mere humoristiske spørgsmål der skal besvares hurtigt, hvilket giver de underholdende svar. Det oplevede vi også i sidste uge, da vi præsenterede interview med skuespilleren Jason Alexander og Tiffany Michelle.

I denne uge er det så skuespilleren Shannon Elisabeth, som mange genkender fra filmen American Pie. Udover Shannon skal vi også møde Bertrand ”Elky” Grospellier, Mike ”Timex” McDonald, der sættes til vægs ved dette års EPT Barcelona. Til slut sættes også skuespilleren fra film som Scary Movie og White Chiks, Marlon Wayans, til vægs.

Calling the Clock – American Pie skuespilleren Shannon Elisabeth

Bertrand “Elky” Grospellier ved EPT Barcelona 2009

Mike “Timex” McDonald ved EPT Barcelona 2009

Marlon Wayans, Skuespiller kendt fra Scary Movie

Næste uge er vi tilbage med endnu flere ”Calling the Clock”, med så prominente gæster som danske Jesper Hougaard, Huck Seed, Antonio Esfandiari ”The Magician” og Mike ”The Mouth” Matusow, der alle møder kameraet under WTP Cyrus Classic

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories