Peter Eastgate sluttede som nummer to i PokerStars EPT London

Peter Eastgate sluttede som nummer to i PokerStars EPT London 0001

Det blev amerikaneren Aaron Gustavson som hev sejren hjem i årets PokerStars.net EPT London Main Event, efter at have besejret Peter Eastgate heads-up. Sejren gav amerikaneren en gevinst på £850.000, som er omkring 6.9 millioner kroner. Peter Eastgate fik £530.000 for sin andenplads. Efter sejren kom Gustavson med følgende kommentar:

– Jeg er måløs. Ved ikke rigtig hvad jeg skal sige, men jeg er total overvældet over hvad der netop er sket. Det kommer nok til at tage et par dage inden jeg virkelig har fattet det. Jeg har netop vundet denne titel - En drøm er kommet i opfyldelse.

{banner}Finalbordets anden skandinav, Martin Gudvangen, afsluttede finalen med at blive nummer fire og fik £227.000 for sine anstrengelser. Martin Gudvansen røg ud af finalen, efter at han var all-in mod tyske Seninger med {k-Clubs}{q-Diamonds}{k-Hearts}{4-Spades}{5-Clubs} på bordet. Tyskeren havde med {q-Hearts}{q-Spades} på hånden ramt fuldt hus. Martins {q-Clubs}{j-Clubs} holdt altså ikke stand, og han var nu nede på 1.4 million, som skulle vise sig ikke at række særlig langt.

Portugiseren Rui Milhomes forsøgte på dristig vis at overleve i finalen. Peter Eastgate var all-in med A-10, som portugiseren kaldte med 8-8. hans par holdte hele vejen frem til river, hvor dealeren vendte en tier, hvilket gav Eastgate et højere par. Milhomes var dermed ude af turneringen som nummer seks.

Resultat EPT London

1 - Aaron Gustavson - USA - £850.000

2 - Peter Eastgate - Danmark - £530.000

3 - Nikolai Senninger - Tyskland - £285.000

4 - Martin Gudvangen - Norge - £227.000

5 - Dominic Cullen - England - £173.000

6 - Rui Milhomens - Portugal - £124.000

7 - Raymond Wu - Taiwan - £87.000

8 - Karim Bennani Smires - Frankrig/Marokko - £50.100

I en kommentar efter EPT London finalen havde Peter Eastgate følgende at sige:

– Det har været en utrolig rejse. Det lykkedes mig at tage andenpladsen, hvilket er betydeligt højere end hvad jeg turde håbe på. Jeg vil give Aaron stor applaus for hans sejr, en sejr han fortjener. jeg er selv meget glad for at at være kommet hele vejen til heads-up. afslutter Eastgate med at sige.

Næate gang i PokerStars European Poker Tour gør holdt er ved EPT Warsaw, som spilles den 20. til 25. oktober. Satellitter til eventen er tilgængelige på PokerStars. Der er også satellit turneringer til den kommende PokerStars Caribbean Adventure, der spilles umiddelbart efter årsskiftet.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories