Full Tilt Poker introducerer nye funktioner

Full Tilt Poker introducerer nye funktioner 0001

Hvis du ikke allerede har lagt mærke til det, så har Full Tilt Poker igennem den seneste tid introduceret en masse nyheder i deres software.

I turneringsdelen er der nye muligheder for udbetaling, hvilket giver spillerne mulighed for at få byttet deres chips til kontanter, inden turneringen er færdig. Chips som veksles, bliver taget ud af spillet og byttet til et beløb svarende til værdien af ens start stack og buyin. Hvis du ikke længere gider spille eller bare vil have udbetalt nogle penge, så er denne funktion uundværlig.

En anden interessant funktion, i hvert fald for spillere fra High Stakes Poker, er den nye 'Run It Twice' knap. Ligesom man ser det i tv, så kan man på bestemte No Limit Hold'em, Pot Limit Omaha, og HA borde få mulighed for når man er all-in, at afvikle resten af community kortene to gange, således at man kan reducere variansen. Dette er en helt almindelig ting i det populære GSN TV-show, High Stakes Poker.

Denne funktion er for øjeblikket kun tilgængelig i Ivey's Room, og så kræver det også lige $100.000 for at købe sig ind. Full Tilt forsikrer at funktionen også vil blive tilgængelig i andre rum.

Hvis du tænker på at prøve de nye funktioner hos FullTilt, hvorfor så ikke oprette en konto via PokerNews? Gør du det, så kan du kvalificere dig til intet mindre end fire $1.000 Full Tilt freerolls, eksklusivt for PokerNews spillere. Det giver dig altså øgede chancer og færre modstandere, hvad mere kan man ønske sig?

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories