Mike Sexton valgt til Poker Hall of Fame

Mike Sexton valgt til Poker Hall of Fame 0001

Til mange pokerinteresseredes store glæde så vi for nyligt Mike Sexton blive valgt til Poker Hall of Fame. Sexton, som gennem længere tid har været ambassadør for poker er udpeget som det nyeste medlem, trods hård modstand fra de øvrige kandidater, spillerne Phil Ivey, Barry Greenstein og Daniel Negreanu, som alle tre er værdige til en plads i denne eftertragtede gruppe. Sexton blev den eneste spiller af ni kandidater, der blev valgt i år.

At det var Sexton som blev valgt er næppe en overraskelse for nogen. Alt det arbejde Mike har gjort for at fremme poker, hans succes ved pokerbordet samt hans højt ansete ry blandt spillere og i medierne, gjorde valget let for dette års jury. Den eneste der efter min mening kunne havde taget plads i Hall of Fame ligesom Sexton, skulle være Barry Greenstein. Både Negreanu og Ivey er for unge til allerede at få en plads i gruppen selvom Ivey, i mine øjne, for tiden er verdens bedste pokerspiller.

Der er ingen tvivl om at Mike Sexton har opfyldt alle de opstillede kriterier for at kunne blive valgt. Han har spillet mod verdens bedste pokerspillere og han har gjort det med stor succes. Han har vundet over 3,7 millioner dollars i løbet af sin karriere. Hans spil har været på et konstant højt niveau hvilket har gjort ham respekteret blandt både med- og modspillere. Der er absolut ingen tvivl om at juryen har foretaget den rette beslutning i dette valg. Han vil blive ved med at bidrage til pokerens vækst, både i og udenfor USA.

Ud over hans velkendte succes ved pokerbordet er Sexton også blevet kendt for sin filantropiske side. Han har for nylig lanceret pokergives.org, en organisation der giver pokerspillere mulighed for at give lidt tilbage til de mindre heldige og trængende i form af en række velgørende formål. Sextons generøsitet kender ingen grænser, han donerede halvdelen af den million dollars han vandt i WSOP Tournament of Champions.

Vi på PokerNews vil lykønske Mike Sexton til denne udnævnelse. Han er og bliver en af de store i poker.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories