Negreanu siger sin mening om UltimateBet

Negreanu siger sin mening om UltimateBet 0001

Daniel Negreanu blev for nyligt interviewet i Hardcore Poker Show. 11-dobbelte WSOP armbånds-vinder Phil Hellmuth har tidligere været gæst i programmet, hvor han delte ud af sine tanker i forbindelse med WSOP. Vi ved alle at Phil snakker lige ud af posen, og det var præcis hvad han gjorde i dette interview.

Da han blev spurgt hvad han syntes om Hellmuth's kommentarer, svarede Negreanu først hvad han syntes om UltimateBet, og at han ikke ville have noget at gøre med det firma.

– Personligt synes jeg ikke de skal have lov at drive firma mere efter hvad der er sket. Jeg synes ikke vi skylder dem nogle tjenester, sagde han. Afskaf det, ødelæg det!

Hvad angår WSOP og deres online site, siger han at det er højst usandsynligt at de vil starte en krig.

Pokerati har dette lydklip til dig, for at høre hele interviewet kan du besøge HardcorePokerShow.com.

Den generelle holdning til UltimateBet er meget splittet. Nogen ser ned på pokerrummet og siger at tilliden er væk, mens andre siger at de hører fortiden til og at Ultimate Bet skal have en ny chance.

Her hos PokerNews arbejder vi sammen med UB, og vi har igennem dette samarbejde haft mulighed for at tilbyde vores spillere nogle rigtig gode tilbud. Et af de bedste tilbud vi har til vores spillere, er UltimateBet freerolls. Hver freeroll har en præmiepulje på $1.000 plus en billet til UB´s $200.000 Guaranteed tournament, en billet til en værdi af $215. Klik på det efterfølgende link for at se det komplette program for disse $1.215 UltimateBet Freerolls, som spilles indtil midten af december.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories