PokerNews giver dig sidste uges fem værste bad beats

PokerNews giver dig sidste uges fem værste bad beats 0001

Eftersom Team PokerNews giver dig action fra turneringer rundt omkring i verdenen, tænkte vi, det ville være passende at gennemgå sidste uges action og finde fem værste bad beats.
Vi vil sige det på denne måde: Det var en dårlig uge for pocket aces og pocket kings.

#5. Maimone rammer river mod Verrett

Tidlig i Ultimate Bet Aruba Poker Classics gik Melissa Verrett og Nick "FU_15" Maimone ind i en raising krig med {a-Spades}{5-Clubs}{4-Hearts}{a-Diamonds}{10-Spades} på bordet. Verrett bettede, Maimone raisede, Verrett reraisede, og herefter raisede Maimone endnu engang. Verrett kaldte kun for at se Maimon smide {a-Clubs}{10-Hearts} på bordet resulterende i et fuldt hus. Verrett viste {a-Hearts}{k-Diamonds} og var foran indtil river, hvor Maimone ramte sin two-outer og tog potten.

#4. FullFlush rammer en knægt og slår Timoshenko ud

I London ved PKR Heads Up Grand Slam efter et standard raise fra Yevgeniy Timoshenko reraisede Luke Schwartz til 1.300. Timoshenk grublede et par minutter, før han reraisede til 2.600. Schwartz gik all-in. "Går du all-in? Jeg kalder," sagde Timoshenko, smed {k-Diamonds}{k-Clubs} og spillede for livet i turneringen mod Schwartzs {j-Spades}{j-Diamonds}. Bordet endte med {6-Hearts}{9-Diamonds}{4-Diamonds}{j-Hearts}{8-Spades} og den højrøstede englænder var heldig med at slå den regerende World Poker Tour og World Championship of Online Poker Champion ud.

#3. Hellmuth smadret på river i tremands all-in

Tilbage på Aruba demonstrerede Phil Hellmuth stolt, hvordan han kun en enkelt gang har været i fare i turneringen. Et stort udbrud kom fra hans bord, da Helmuth hoppede ned fra stolen og lod hele rummet vide, at han var all-in igen. "Kom nu engang mere, baby!" bad han.{banner}Tre spillere havde deres kort på midten af bordet før floppet inklusiv Hellmuth. John Venturini havde {a-Clubs}{k-Clubs} og Jonathan Lessin havde {k-Spades}{k-Hearts}, men Hellmuth slog dem begge med {a-Hearts}{a-Spades}.

De første tre kort blev {q-Hearts}{q-Spades}{9-Clubs}, hvilket stadig gav Hellmuh føringen. "Bliv ved!" råbte han, "Kom nu!"

Dealeren brændte og vendte {10-Clubs} på turn. "Åh nej, ikke sådan!" sagde Phil, da han vidste, at dette kort gav mulighed for en masse outs mod ham. {k-Diamonds} ramte på river, og Hellmuth stormede ned ad rækken af borde skrigende og rablende om det nederlag, han lige havde oplevet. Han smed tilmed sin hat mod væggen.

#2. Ross Flusher

Al denne uges action så ud til at være på Aruba, hvor Matt Ross åbnede potten med et raise til 2.500, og en spiller to pladser længere frem tredoblede op til 6.200. Ross smooth-kaldte, da det kom tilbage til ham, og de to gik heads-up til et flop med {3-Clubs}{j-Clubs}{9-Clubs}, hvilket fik Ross til at chekke. Hans modstander smed 8.000, og Ross check-showed all-in for mere end 100.000. Efter lange overvejelser valgte hans modstander at kalde med en lignende stack, hvilket skabte en fantastisk pot.

Ross viste {a-Clubs}{k-Hearts} for en nut flush draw, mens hans modstander kunne vise {k-Clubs}{k-Spades}, som gav ham den øjeblikkelige føring.

{4-Diamonds} var ingen hjælp til Ross, men {5-Clubs} gav ham en comeback sejr, som forvandlede hans underdog hånd til en vinderhånd.

#1. Er du fuldstændig konge?

I hvad der lignede endnu et nederlag under UltimateBet Aruba Poker Classic, smed William Miner de sidste af sine 11.000 ind i midten efter en række raises og reraises før floppet med {a-Hearts}{k-Clubs} på hånden. Han fik snart dårlige nyheder, da hans modstander vendte {k-Spades}{k-Hearts}. Floppet indeholdt et es, men Miner var så godt som død med et flop med {a-Diamonds}{k-Diamonds}{8-Clubs}. Turn var {8-Hearts}, hvilket gav hans modstander et fuldt hus. Dealeren vendte {a-Clubs} på river, og Miner kom mirakuløst tilbage og vandt med et fuldt hus med esser og konger.

Følg os også på Twitter og mød os på Facebook for sidste øjebliks nyheder.

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?