Vladimir Geshkenbein vinder PKR Heads Up Grand Slam

Vladimir Geshkenbein vinder PKR Heads Up Grand Slam 0001

Den første PKR Heads-Up Grand Slam turnering nogensinde blev i weekenden vundet af Vladimir Geshkenbein. "Hvem?" tænker du nok, siden denne russerens eneste anden store succes var at vinde APPT Macau High Roller, hvor han slog Johnny Chan heads-up.

For at Geshkenbein kunne blive nummer et, skulle han blandt andet slå Alex Keating, Brahim Hajji, David Steicke og James Sudworth.

Mange store spillere blev slået tidligt ud. Annette Obrestad blev slået ud allerede efter 14 minutter af Ian Frazer, mens Ilari Sahamies kunne slå den tid med mindre end 10 minutter mod Alec Torelli, som fik to par mod Sahamies pocket kings, hvilket praktisk talt gav alle chips til Torelli på et tidligt tidspunkt.

Et af de tidlige højdepunkter var Yevgeniy Timoshenko mod Luke Schwartz, disse to solide spillere i online verdenen oplevede en meget kort kamp, da Timoshenko gik all-in på kongerne før floppet mod Schwartzs to knægte, hvorefter en tredje knægt kom frem på turn.

Alt imens fortsatte Alec Torelli hastigt gennem hver runde og han havde heldet med sig, da han sad med {10-Hearts}{8-Hearts} og floppet vidste {9-Hearts}{7-Hearts}{2-Hearts}mod Antonio Esfandiari' {j-Hearts}{4-Hearts}. Turn'et kunne ikke bruges af nogle af spillerne, men river'en blev {6-Hearts} til Troellis fordel, således at han overlevede med straight flush. Det var dog sidste gang heldet tilsmilede Troelli, da det ikke var nok med par ti mod Juha Helppisto es'er.

Den anden semifinale mellem Geshkenbein og Sudworth var en meget mere adstadig affære. De to drak højlydt og spillede som om det var ligegyldigt hvem der kom i finalen. På et tidspunkt forhøjede Sudworth allerede inden kortene var delt ud og Geshkenbein responderede på dette ved at gå all-in før han havde set sine kort, hvilket tvang Sudworth til at folde. Russeren blev derefter pillet ned på et par bluffs, men får på et ridspunkt chancen for at slå den unge PKR-pro ud med sine Q-5 mod Sudworths A-6.

Ved finalebordeti PKR.com Heads-Up Grand Slam, Geshkenbein mod Helppi, blev der med det sammen vist tænder, hvor Geshkenbein forhøjede på den første hånd {8-Clubs}{3-Clubs} og viste denne efter Helppi foldede.

Helppi, som ellers er den mest erfarne af de to, var ikke i stand til at forsvare sig mod Geshkenbein uforsonlige aggression og lejlighedsvis pludselige ændringer i tempo. En afgørende hånd hvor Geshkenbein check-raiser bordets {q-Diamonds}{j-Clubs}{9-Clubs}, gik Helppi all-in og turn'et viser {5-Diamonds}. Helppi tænkte i evigheder og folder til sidst med nok den bedste hånd, da Geshkenbein kun havde {k-Clubs}{5-Clubs}.

Et par omgange senere slutter det hele. Helppi var all-in med {a-Clubs}{6-Spades} mod {q-Diamonds}{10-Diamonds}og på bordet kom der {k-Hearts}{k-Spades}{9-Diamonds}{3-Diamonds}{2-Diamonds}, så med queen-high flush sikrede Geshkenbein sig titlen. Du har måske ikke kendt ham før nu, men nogle af hans spil og de krumspring han bruger vil helt sikkert blive set hyppigere efter denne sejr.

Resultat PKR Heads-Up Grand Slam

1 - $120,000 - Vladmir Geshkenbein

2 - $70,000 - Juha Helppi

3 - $45,000 - Alec 'Traheho' Torelli

4 - $35,000 - James Sudworth

5 - $20,000 - Antanas "Tony G" Guoga

6 - $20,000 - Ian Frazer

7 - $20,000 - Lex Veldhuis

8 - $20,000 - David Steicke

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories