888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Vanessa Rousso ikke næste AJ Benza i High Stakes Poker

Vanessa Rousso ikke næste AJ Benza i High Stakes Poker 0001

Et af de måske mest populære programmer i tv, High Stakes Poker fra GSN, kommer igen med sjette sæson, men som vi tidligere har skrevet bliver det uden medvært AJ Benza ved Gabe Kaplan's side. Benza bekræftede dette via sin blog for ikke ret længe siden. I forbindelse med at han bekræftede at han ikke længere skulle være vært, antydede han også at hans efterfølger ville blive en kvinde.

I den sammenhæng kom navnet Vanessa Rousso på tale, og det fik folk til at slå øerne ud. Rousso er en rigtig smuk kvinde, og de mandlige seere ville nok ikke have nogen indvendinger mod at se Vanessa som kommentator i programmet. Hun har dog dementeret at dette blot er et rygte, og at hun ikke bliever den næste vært i programmet GSN High Stakes Poker. I en pressemeddelelse skriver hun at hun ikke kan forstå hvordan rygtet er sat startet.

Spekulationerne går nu i stedet på om Gabe Kaplan kommer til at kommentere alene, og der så i stedet bliver præsenteret en kvindelig værtinde som skal volde sig omkring bordet og tale med spillerne. Nogenlunde på samme måde som det bliver gjort i "Poker After Dark". Måske det bliver Shana Hiatt, som tidligere har været med i Poker After Dark og World Poker Tour. Om det bliver til noget vides endnu ikke, men et er sikkert, det bliver ikke PokerStars.net Vanessa Rousso vi kommer til at se i programmet.

Hvad mener du?