888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Dan Livingston vinder WSOP-C Horseshoe Chicago Main Event

World Series of Poker Circuit - Dan Livingston

Hovedtuneringen på Horseshoe Chicago, under World Series of Poker Circuit, blev vundet af den unge Dan Livingston fra Oak Forrest, Ill. Han snuppede førstepladsen og 291.749 dollars i præmie. Selvom feltet havde vokset 12% fra forrige år til 248 deltagere, den kun 22 årige pokerspiller splittede feltet i hans vej mod sejer, og ifølge Livingston var sejeren hele indsatsen værd. ”Det er en god følelse. Hvad var det værd? 40 timers arbejde for næsten 300.000? Det er det værd,” sagde han efterfølgende.

Ifølge Livingston følte han at han havde en chance for at vinde da han nåede finalebordet. ”Da vi nåede det sidste bord havde jeg omkring 900.000 i chips. Jeg tog potten et par gange tidligt i spillet og var hurtigt oppe på 2.000.000. så sagde jeg til mig selv: -wow, jeg kan vinde det her. Jeg har omkring en fjerdedel af mine chips i spil, og har en rigtig god chance. Og jeg gjorde det.”

Takket være hans nyfundne selvtillid ved finale bordet, kunne Livingston gøre kort proces mod modstanderne og skar feltet ned til fire spillere godt hjulpet af størrelsen på hans chips-stack. ”Alle de andre omkring bordet havde omkring en million chips og jeg var oppe på omkring 4 millioner på det tidspunkt. Så jeg kunne sådanset gøre som det passede mig.”

Den unge spillers tidligere største gevinst indkaseret online ($4.000), gør denne sejer til hans absolutte største lønningsdag, og nu har han kastet sit blik i retning af den kommende WSOP 2010. “Jeg har altid gerne villet vinde et guld armbånd. Men jeg må sige at for nu er en guldring bestemt fin nok. Sejeren har virkelig pustet selvtilliden op”

Resultat for WSOP-C Horseshoe Chicago
1 - Dan Livingston - $291,749
2 - Tom Floros - $180,287
3 - Chris Gentile - $119,556
4 - Tad Mosele - $84,594
5 - William Schweinebraten - $63,744
6 - William Miner - $50,871
7 - Joshua Goldstein - $42,881
8 - Jacob Bazeley - $38,082
9 - Michael Parisi - $35,533

Næste stop på WSOP-Circuit, er Harveys Lake Tahoe, der er planlagt til at blive spillet fra den 5. november og til den 17. november.

Hvad mener du?