Isildur1’s identitet er blevet afsløret af Tony G

Viktor Blom bakom nicket Isildur?

Vi, her på PokerNews, kan med stor glæde stille mange spilleres nysgerrighed over hvem den svenske person er som gemmer sig bag øgenavnet som har skabt overskrifter i hele verdenen, efter hans mageløse spil på det højeste niveau på Full Tilt Poker. Vi taler selvfølgelig om Isildur1 og hans spil mod blandt andet Tom ”durrrr” Dwan, Patrik Antonius, Ilari ”Ziigmund” Sahamies og Brian Townsend, for at nævne nogen.

Efter en samtale med ingen mindre Tony G, gav han os identiteten på spilleren bag øgenavnet Isildur1 og det er som mange har troet Viktor Blom aka Blom90 som han er mere kendt som, under sin tid da han spillede på iPokers netværk. Mange har længe gættet og troet at det var netop Viktor som gemte sig bag øgenavnet, men intet kunne bekræftes. Efter en samtale med Tony G, som selv har været til stede når Isildur1 har spillet, fortalte han:
- Hans spillestil minder virkelig meget om Blom90’s spillestil på iPoker og jeg har netop fået det bekræftet af den bedst tænkelige person. Isildur1 og Blom90 er en og den samme, sagde Tony.

Med andre ord er det som sagt Viktor Blom som har skabt dette hysteri i pokermedia omverdenen.
I sin blog skriver Tony G også følgende:
- Han har gang på gang bevidst at han er den bedste spiller i spillet netop nu; dette er baseret på den ufattelige mængde hænder han har spillet både på iPoker og på FullTilt.

Samtidig som Tony priser dette unge svenske pokertalent viser også sin uro over spillets udvikling, over de niveauer og summer som er i omløb netop nu. Han mener at det ikke på nogen måde kan være sundt at sidde og spille om disse ufattelige summer penge. Han understreger at spillet som det spilles nu er galt, når det sker på for høje niveauer for at det kan være sundt for nogen og i det lange løb kan det måske oven i købet skade spillet. Mere om Tony G og hans syn på Isildur1 og spillet på FullTilt, findes i hans blog, Tony G blog.

Som sædvanligt var Viktor i gang i dag igen, og modstanderen under formiddagen var Patrik Antonius. Patrik, som efter den massive gevinst for et par dage siden, er nu havnet i en mindre krise og har tabt store dele af de tre millioner han vandt over en 24 timers periode mod svenskeren. Nu er det ikke bare Isildur1 som har spillet nogen af hans penge fra ham, også Ilari "Ziigmund" Sahamies (http://se.pokernews.com/nyheter/tags/Ilari+"Ziigmund"+Sahamies/) har været og hentet sig en dollar eller to.

Nu sad Isildur1 i rimelige held under formiddagens spil, med en del potter som gik hans vej på turn eller riveren. Tag f.eks. denne 253.000$ pot, hvor Isildur1’s pocket ottere flopper 3 ens mod Antonius pocket konger.

Isildur1’s identitet er blevet afsløret af Tony G 101

Eller hvordan Isildur1’s {Q-Clubs}{K-Clubs}{10-Hearts}{8-Spades} lykkedes at floppe væk Antonius pocket K-K. Kongerne var umiddelbart ikke Patriks favoritkort ved dagens spil. I bare disse to potter kostede disse pocket par 363.000$ sammenlagt.

Good flop for Isildur1
Good flop for Isildur1

Nu var det ikke kun mod Antonius at Blom havde heldet på sin side. Også mod ”howisitfeellike” var lykkens gudinde fremme og hjalp svenskeren med at træffe en 1-outer på riveren efter at ”howisitfeellike” ramte 3 ens i esser mod Isildur1’s 3 ens i syvere. På riveren kom den fjerde og sidste syver og Isildur1 tog potten på 55.000$ hjem, samtidig som han selv sad i et mindre chok. Han viste dog medlidenhed over for sin modstander og undskyldte efter hånden.

Isildur1 viser {7-Spades}{7-Clubs}{9-Spades}{K-Spades}
howisitfeellike viser {J-Diamonds}{A-Diamonds}{A-Clubs}{J-Spades}
Isildur1 viser firere, syvere
howisitfeellike viser fuldt hus med esser og syvere
Isildur1 vinder potten (54.999,50$) med firere, syvere
VodkushM (Observatør): WOW
Shazi5 (Observatør): OMG
Isildur1: omg
buyrum (Observatør): nh
Shazi5 (Observatør): OMFG
Gritz_McDoogan (Observatør): OMG
Isildur1: sry

Nu er dagen jo langt fra ovre og de uoverkommelige 700.000$ som Isildur1 tog fra Antonius under formiddagens spil kan både vokse og forsvinde ligeså hurtigt som han hentede dem ind. Men der er stadig lidt mere end 11 timer tilbage inden det er lørdag og vi når sikkert at se disse cifre ændres mange gange inden dagen er slut.

Hvorfor ikke gøre som mig, download FullTiltPoker, åbn en konto og følg Isildur1 live, når han kæmper mod verdens bedste pokerspillere om millioner af kroner. Eller har du et par hundrede tusind du kan undvære? Måske er du mand nok til at udfordre Viktor. I så fald kan han ses siddende ved både Pot Limit Omaha borde såvel som ved No Limit Texas Hold’em bordene. Tror du at du har hvad der kræves, så prøv endelig!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories