888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Isildur1 kører durrrr over – Dwan fallit på Full Tilt?

Tom Dwan og Isildur1 på Full Tilt Poker

Efter en maratonsession i går så vi den hidtil ukendte high stakes spiller Isildur1 skabe overskrifter og debatter rundt om i aviser, hjemmesider og fora. I en straight mod Tom "durrrr" Dwan lykkedes det ham ikke bare at hente et minus på 1,7 millioner $, hvilket han tabte i begyndelsen af sessionen, men også at vende det til et plus på 900k$. Til sidst var Isildur1 og durrrr dog tvunget til at afbryde spillet, dels pga. Isildur1 træthed men også på grund af at Dwan skulle afsted for at spille High Stakes Poker som bliver sendt på GSN i begyndelsen af næste år.

I dag er spillet dog blevet genoptaget og durrrr virker helt og holdent ude af form og han ved ikke hvilken fod han skal stå på. Han forsøger bogstaveligt talt med alt, alt fra at slukke, da han mistede sit buy-in til at lave et "hit'n'run", for derefter at forlade bordet, så snart han fordoblede.

Spillerne, som havde en samtale med hinanden, inden omgangen genoptogs, besluttede sig for at spille under et X antal timer, alt fra fem til ti timer men med visse krav. Nedenfor kan i læse et uddrag af deres samtale på Full Tilt Poker:

Isildur1: hi
durrrr: hiya
durrrr: lets do 6?
Isildur1: yeah
Isildur1: lets play a long session ?
Isildur1: u got much in ?
durrrr: ya
durrrr: can play for 10hrs or so
durrrr: =)
Isildur1: me2
Isildur1: this will be fun
Isildur1: i need 10 mins
Isildur1: change computer etc
Isildur1: cu
Isildur1: ops lost conn
durrrr: wtsup?
Isildur1: i have only slept 10 h last 3 days
Isildur1: but i promise u play atleast 10 h
durrrr: lol
Isildur1: if u dont bust me before
durrrr: thats longgg
durrrr: i wont promise 10
durrrr: probably 10
Isildur1: yeah hehe
durrrr: but ill promise 5 or so
Isildur1: ok then
Isildur1: ok cool
durrrr: unless im losing lots
Isildur1: but lets aim for 10 aiight
Isildur1:
durrrr: cant quit unless down more then 500k or play 5hrs sound good?
Isildur1: thats fine

Udfordringen gik i gang men det skulle ikke tage lang tid før vi så durrrr begynde med sine tricks, hoppe mellem borde, forlade borde når han endelig havde doblet op. Stille men sikkert begyndte antallet af borde, som forud var sat til seks, at mindskes. Først blev de fem, så fire, tre og under en meget kort periode to borde. Efter at have tabt en all-in pot med {7-Clubs}{5-Clubs} mod Isildur1s {8-Diamonds}{5-Hearts}, hvor floppet viste {4-Hearts}{6-Diamonds}{7-Diamonds}, turn {10-Spades} og river {6-Spades}, hvilket gav Isildur1 potten på 218.000$ skrev durrrr i chatten:

durrrr(Fulltilt-Pro) Can anyone spare 5 mills... I'l pay you back

Umiddelbart skulle han i forgårs have lånt 500k af “Ziigmund” som finnen skulle have vist stor irritation over i chatten under gårsdagens spil da durrrr tabte. Siden skulle han have lånt 2,5 million $ af Phil Ivey og nu, med det sidste bord lukket, kan man ikke tolke det på nogen anden måde end at Tom ”durrrr” Dwan er fallit på Full Tilt! Nok ikke den bedste tænkelige start fra Dwan i hans nye rolle som Team FullTilt spiller!

Med igangværende indspilning af GSN’s High Stakes Poker går der nok nogen dage inden vi ser Dwan spille igen. At han skulle være gået helt fallit er nok ikke tænkeligt, men at der er tomt på FullTiltPoker kontoen hersker der nok ikke nogen tvivl om!

Relaterede spillere

Hvad mener du?