Jeffrey Pollack er ikke længere kommissær hos World Series of Poker

Jeffrey Pollack er ikke længere kommissær hos World Series of Poker 0001

Bare dage efter at World Series of Poker kronede dets nyeste mester, har kommissær Jeffrey Pollack trukket sig fra sin stilling med omgående virkning. Oprindeligt reporteret om af Las Vegas Rewiev-Journal, Pollack har sagt i et interview med Howard Stutz at han planlægger at ”udforske nye forretningsudfordringer”, og at hans fremtid ”er et blankt lærred”.

Mens der ikke er nogen direkte planer om at finde en afløser for Pollack, er tabet af ham stadig stort for pokersamfundet. Siden Pollack tog over rollen som kommissær i 2006, har WSOP vokset ikke bare set fra rent antalsmæssigt men også i dets synlighed over for det brede publikum og annoncører. Pollack har styrket WSOP’s plads på tv skærme mange år frem ved at forhandle en 7-årig aftale på plads med ESPN og han har også bragt Milwaukee’s Best Light, Jack’s Links, Corum, Planters og flere ind i poker verdenen.

Som reporteret af WickedChopsPoker.com, inkluderer Pollack’s liste over initiativer siden 2006 the Players Advisory Council, oprettelsen af the November Nine, oprettelsen af the $50k H.O.R.S.E. Championship, omdefinering af Poker Hall of Fame, udvidet WSOP brandet med WSOP Europa, introduktion af Ante Up for Africa og mere.

På Pollack’s vagt er WSOP vokset med 88% siden 2006 med det største hop mellem 2005 og 2006 men stødt voksende år efter år efter det også selvom online spil var under hårdt angreb af den amerikanske regering.

Alles øjne er på Mitch Garber, den tidligere CEO af PartyGaming, og ny i spidsen for det nyoprettede Harrah’s Interactive Entertainment. Mens en WSOP talsmand sagde: ”på nuværende tidspunkt er der ikke tænkt i at erstatte kommissærens rolle”, synes Garber det åbenlyse valg til at ufylde Pollack’s sko.

WSOP talsmanden fortsatte og sagde:
- Vi sætter pris på Jeffrey’s bidrag over de sidste fire år og ønsker ham alt det bedste i fremtiden. World Series of Poker forbliver markedets leder med dette års turnering som overskrev alle forventninger og vi er godt sat for fremtiden.

PokerNews vil forsat overvære situationen og bringe opdateringer når de kommer ind.

Følg os på Twitter for minut for minut nyheder, og bliv vores fan på Facebook.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories