888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Joe Cada vinder World Series of Poker Main Event

Joe Cada - WSOP 2009 champion

Med den føring som PokerStars sponsorerede Joe Cada havde over sin ærkerival Darvin Moon, troede mange at det ville blive til en hurtig sejr, men det var langt fra tilfældet.

Efter en lykønskningsceremoni for de øvrige syv “November nine” deltagere og en “Shuffel up and deal” af Motley Crues frontfigur, Vince Neil, blev spillet sat i gang omkring klokken 10:30 Pacific Standard Time. Der skulle kun spilles en hånd før vi fik action at se mellem de to spillere. Med {3-Spades}{K-Spades}{2-Diamonds} på bordet og {A-Diamonds} på turn, checkede Cada over til Darvin Moon som bettede 10 millioner, Cada kaldte relativt hurtigt. Cadas kald fik dem begge til at slappe af, og på river blev der vendt {K-Clubs}, hvor begge spillere checkede. Moon viste par dame, som uden problemer slog Cadas to ni’ere.

Moon arbejde sig stille og roligt fremad, mens Cada blev lidt mere passiv mod den aggressive Moon. Efter en pause på 20 minutter, så vi Moon vinde 14 ud af 21 spillede hænder. På et tidspunkt i matchen, var det Cada der sad som chipleader med 150 millioner mod Cadas knapt 50 millioner.

Cada kom dog stærkt tilbage og viste Moon at han ikke kunne køre ham over. Cada sad på knappen og forhøjede til tre millioner, hvilken Moon kaldte. På floppet kom der {10-Clubs}{5-Diamonds}{9-Hearts} og begge spillere checkede. På turn blev {10-Diamonds} vendt, som fik Moon til at checke. Cada besluttede sig for at teste Moon ved at bette tre millioner, for at se Moon svare igen med all-in. Cada sad nu med sit livs beslutning. Efter noget betænkningstid besluttede Cada at kalde med {J-Hearts}{9-Diamonds} på hånden. Moon vendte {7-Spades}{8-Spades} og skulle derfor bruge en sekser for at tage titlen, men det blev {3-Hearts} på river, så det lykkedes for Cada at doble op og samtidig overtage færingen med 108 millioner.

Cada fortsatte derefter med at udbygge sin føring, og kort efter sad han med 120 millioner mod Moons 74.7 millioner. Efter 364 spillede hænder i finalen, sikrede Cada sig titlen i World Series of Poker 2009.

Afslutningen kom, da Cada forhøjede til tre millioner, hvor Moon svarede igen ved at 3-bette op til otte millioner. Det fik Cada til at gå all-in, efter at han lige skulle kontrollere sine kort. Nu var det Moons tur til at træffe en svær beslutning, han kigge på sine kort en to-tre gange, inden han kaldte. Cada vendte {9-Clubs}{9-Diamonds}, Moon vendte {Q-Diamonds}{J-Diamonds} og det var nu tid til et race.

Floppet blev: {8-Clubs}{2-Clubs}{7-Spades}

Et perfekt flop for Cada, som kun var to kort fra sejren og titlen. Med {K-Hearts} på turn gik der et sus gennem publikum. Nu var det kun riveren som kunne ødelægge det for Cada. Med {7-Clubs} på river var Cadas sejr et faktum. Der blev udbrudt kæmpe jubel, samtidig med at Cadas venner sprang frem for at gratulere ham. Moon rystede på hovedet, samtidig med at han helt stille forlod bordet. Cada gik hurtigt over til Darvin for at give ham hånden, inden han forlod finalebordet.

World Series of Poker kommissæren, Jeffrey Pollack, kom op på scenen for at lykønske Darvin Moon for en spektakulær præstation, inden han vendte sig mod Joe Cada for at give ham et eftertragtet WSOP-armbånd for han sejr. Den nye Everest Poker World Series of Poker mester rakte stolt sit armbånd op i luften samtidig med at han takkede sine supportere og roste hans modstander, Darvin Moon.

Vi har en ny mester mine damer og herrer, og hans navn er Joe Cada.

Interview med 2009 WSOP mester – Joe Cada

Interview med Darvin Moon

Hvad mener du?