Sidste nyt – Kara Scott & High Stakes Poker værter, Annette_15 i Vegas og mer

Sidste nytt - Kara Scott & High Stakes Poker værter, Annette_15 i Vegas og mer

Vi er glade for at kunne servere endnu en seneste nyt artikel. I denne artikelserie giver vi dig kortfattede nyhedsnotitser fra og omkring pokerverdenen – både online og live. Med disse sammenfatninger gør vi det nemmere for dig at følge med i, hvad der sker i pokerverdenen, uden du behøver at bruge timer på at læse alle nyheder på nettet.

Nu er det klart og bekræftet hvem, der skal tage over efter AJ Benza. Ingen ringere end Kara Scott, kendt fra sin tid som vært på European Poker Tour. Annette ”annette_15” Obrestad, som for nyligt fyldte 21, får nu endelig lov at spille poker i Las Vegas – tre år efter hun vandt WSOPE titlen i London. I begyndelsen af forrige uge så vi en finsk dominans ved high stakes bordene hos FullTilt. Antonius tjente over $800K om mandagen og ”Ziigmund” over $1 million om tirsdagen!

High Stakes Poker: Vært bekræftet
Den lille fugl synger igen om alle mulige småting. Der er faktisk ikke meget at fortælle, bortset fra at PokerNews bekræfter, at Kara Scott afløser AJ Benza på ” High Stakes Poker”, når optagelserne starter i november.

Rygterne om Vanessa Rousso kan derfor – en gang for alle – begraves. Kara Scott, kendt som værten på EPT-tour, tager plads ved siden af bordet, hvor hun serverer action omkring bordene og interviews fra den kommende High Stakes Poker sæson. I denne sæson vil vi for første gang se både britiske og norske spillere deltage. Andrew Feldman fra England og Andreas Hoivold fra Norge har begge bekræftet deltagelsen.

Annette Obrestad: 21 og spiller poker i USA
For et stykke tid siden, prøvede vi at fortælle dig, at Annette Obrestad skulle til Vegas for at filme “Poker After Dark”, mens måske fangede du ikke vores lille hint.

I tilfælde af du undrer dig over, hun blev filmet til ”Poker After Dark” i dag? Mens dette ikke er første gang, hun lovligt spiller i USA, så gik hun ud med nogle af os sidste weekenden og besluttede, at en stille og rolig attitude var den bedste måde at stille op mod PokerNews chefredaktør Matthew Parvis (læs om det her) – hendes PAD optræden skal nok blive spændende!

Hun afslørede konkurrencens line-up på Twitter (@Annette_15) her den anden dag. Hun skal spille mod Mike Matusow, Antonio Esfandiari, Erick Lindgren, Phil Laak, og Phil Hellmuth. Måske kan bruge sin stille og rolige attitude mod Phil Hellmuth. Det kan blive historisk sprængfarligt.

Finland dominerer $2.000/2.000 7-spil
Adskillige $2,000/4,000 7-spils borde blev spillet på Full Tilt Poker næsten hver dag denne uge, hvor Gus Hansen, David Benyamine, “EasyPeazy”, Ilari “Ziigmund” Sahamies, “DIN_FRU”, Daniel “FakeSky” Alaei, “rafiboy", Patrik Antonius, David Oppenheim, Chau Giang, Matt Hawrilenko, Cole South og John Juanda alle kastede sig ud i spillet. Den, som hev den største gevinst hjem i mandagens spil, var Patrik Antonius, som sluttede med over $800.000 i plus. Blandt taberne fandt vi Richard Ashby, som tabte $530.000, og David Benyamine, som gik ned med $434.000 i løbet af aftenen.

Tirsdag var det “Ziigmunds” tur til at glimre, da den finske superstjerne hev over $800.000 ind i profit fra $2,000/4,000 7-spillet, og derefter endte $200.000 oppe efter et heads-up pot limit Omaha slag med Phil Ivey, hvilket gav en total indtjening på en rar million. Endnu engang var David Benyamine den primære donator, da han tabte endnu $750.000.

Det var alt i denne seneste nyt artikel.

Husk at du kan følge med både på Facebook og Twitter!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories