888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Off the Felt - Playmate Jayde Nicole

Jayde Nicole - Off the felt

Jayde Nicole, Playmate of the year i 2008, viste sig nyligt med en optræden ved Pokerstars.net Million Dollar Challange. PokerNews fangede den 23-årige og spurgte hende bl.a. om hvordan hun blev introduceret til poker, hvem hun helst ville bluffe og hvad hun ville gøre med et World Series of Poker armbånd.

Nå Jayde, fortæl os hvor og hvordan du første gang prøvede at spille poker?
Jeg begyndte først at spille med min kæreste Brody Jenner, som elsker poker. Han deltager indimellem i nogle store poker spil og jeg tog med det samme med. Jeg mødte på et tidspunkt Kasey Thompson som er publisher på All In Magazine. Vi blev enige om at lave ”All In Magazine Projekt”, hvor jeg en gang hver måned skal træne med en professionel poker spiller og notere min proces og mine resultater, som så skal udgives i magasinet.

Det lyder rigtig fedt. Hvem har du så trænet med indtil videre?
Min første instruktør var Jamie Gold. Derefter trænede jeg med Bluff Magazine Online Player of the Year David ”The Maven” Chicotsky og senest var det Daniel Negreanu.

Nu vi taler om Daniel, så er du en af Celebrity stars on PokerStars Million Dollar Challange og vi så dig in action for nogle uger siden. Hvad var det at se sig selv spille poker i TV?
En ting man aldrig vænner sig til er at se sig selv i TV. Men det var virkelig sjovt at se, men de havde redigeret en masse hænder ud, så det så næsten ud til at jeg spillede godt. Det var lidt irriterende at de havde gjort det, men alligevel meget cool at se.

Er der nogle fordele ved at være Playmate ved et poker bord?
Først og fremmest er der ikke nogen der tager en seriøs ved bordet. Piger ved bordet vil hade dig for at du forsøger at hjælpe dem. Og det var noget i den stil som Daniel reagerede på før min kamp ved ”Million Dollar Challenge

Har du en favorit start-hånd?
Nix, ikke endnu. Det er endnu for tidligt for mig at have en favorit hånd og også en uhelds-hånd.

Hvem er bedst til poker, Brody eller Hef?
Tja, jeg har faktisk aldrig set Hef spille poker. Han elsker dog kortspil, så jeg er ret sikker på at han er god. Vi bør helt sikkert få gang i et pokerspil på Playboy Mansion. Brody har jeg set spille, han er ret god, så jeg bliver nødt til at sige at han nok er bedst.

Nemmest at bluffe, Lauren Conrad eller Kristin Cavallari?
Jeg elsker Lauren. Hun er super rar og meget mere konservativ, så jeg vil helt sikkert helst spille poker mod hende, da hun også er nemmest at bluffe.

Hvad er mest spændende, at floppe to par eller at posere topløs?
(griner) Jeg vil nok sige at floppe to par er det sjoveste.

Off the Felt - Playmate Jayde Nicole 101

Hotteste tilbehør, et WSOP armbånd eller Playmate of the Year diamant vedhæng?
Hvis jeg nogensinde skulle være så heldig at vinde et armbånd, så ville jeg blive nødt til at bede dem om at speciel designe et til mig. Armbåndet er så stort og tung at det helt tydeligt er lavet til mænd. Så indtil videre vælger jeg mit Playmate of the Year vedhæng.

Hvem er din ynglings pokerspiller og hvorfor?
Daniel Negreanu er uden tvivl min favorit. Jeg elsker den måde han spiller spillet og så er han jo også canadier ligesom mig. Rigtig mange pokerspillere har umiddelbart store egos, men han er bare så sød og sjov.

Hvor kan vi forvente at se dig spille poker næste gang?
Hmm, jeg planlægger at spille to eller tre poker turneringer online i næste uge. Jeg spiller også med i Ante Up for Africa og så spiller jeg med i PokerStars Caribbean Challenge på Bahamas i januar.

Ok. Held og lykke, Jayde. Vi ser frem til at følge dig og dine fremtidige spil.

Følg os på Twitter hvor vi har up-to-the-minute nyheder, og bliv også fan af os på Facebook

Relaterede spillere

Hvad mener du?