Antonius vinder den største pot i onlinepokerens historie

Patrik Antonius High Stakes Online poker

For et par dage siden kunne railbirds fra hele verden se med, da den største pot i oline poker historien blev spillet. Potten opstod mellem Patrik Antonius og den nye svenske high stakes spiller Isildur1, hvis identitet stadig er ukendt.

Frisk fra hans seneste kampe mod Tom "durrrr" Dwan, tog den mystiske svensker ” Isildur1” imod Patrik Antonius fra Team Full Tilt. De to kæmpede henover fire 500$/1.000$ heads-up deep pot-limit Omaha borde og der var masser af action. Efter en serie af pots som nåede sekscifrede proportioner, kæmpede Antonius og Isildur1 om hvad der lige nu må anses for at være den største online pot af alle tider.

Antonius begyndte hånden i big blind med 439.479,50$ og Isildur1 var på knappen med en lidt større stak på 450.494,50$.

Isildur1 åbnede potten med et raise på 3.000$ og Antonius(439.479,50$) kaldte. Antonius som var først checkede floppet på {Q-Spades}{7-Hearts}{5-Hearts}, dette tillod Isildur1 at affyre et yderligere 5.000$ bet. Antonius check-raisede derefter med 21.000$ og Isildur1 kaldte. Turnkortet viste sig at være {A-Diamonds}.

Antonius kom med et pot-size bet på 48.000$ som Isildur1 så re-raisede og dermed kom det op på 192.000$, hvilket betød at Isildur1 havde forpligtet næsten halvdelen af hans stack. Patrik Antonius gjorde derefter alle railbirds helt ude af flippen ved at gå all-in med 415.479,50$. Efter en kort pause kaldte Isildur1 og dermed skabte de den største pot i onlinepokerens historie (878.958,50$) via FullTilt.

Antonius vinder den største pot i onlinepokerens historie 101

Kortene blev herefter afsløret og det så ud til at både Antonius og Isildur1 ville få deres penge tilbage begge med to top par:

Isildur1: {A-Spades}{K-Spades}{Q-Diamonds}{10-Hearts}
Antonius: {A-Hearts}{Q-Clubs}{9-Spades}{6-Hearts}

Som du imidlertid ved, så sker tingene ikke altid som ventet i dette spil. Da pengene ramte midten havde Patrik følgende outs: flush i hjerter, eller enhver otter for en straight, mens Isildur1 kunne tage potten med enhver ikke konge, dog ikke i hjerter eller bonde.

På denne dag var skæbnen med Antonius som fik {8-Diamonds} på riveren med en gutshot straight.

Antonius vinder den største pot i onlinepokerens historie 102

Hånden topper den tidligere største online pot-limit omaha pot, som blev spillet mellem Ilari Sahamies og Dwan (702.925$). Den topper også den tidligere største online pot af alle tider (alle spil), som var en hold’em hånd spillet mellem Dwan og Di "Urindanger" Dang. I den hånd tog Dang’s esser Dwan’s konger for 723.938$.

Har du lyst til at se det største spil i byen? Du vil finde dem på Full Tilt Poker!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories