PokerStars annoncerer Latin American Poker Tour turneringsplan

PokerStars Latin America Poker tour LAPT sæsong 3

Endnu engang er Pokerstars i højeste gear for at bringe turneringspoker Latin Amerika og har for nyligt annonceret planen for en ny Latin America Poker Tour. Det var en varm velkomst PokerStars blev mødt med fra spillere over hele Latinamerika under den sidste begivenhed, og hvis det indikerer begejstringen, så vil den nye tour-plan blive fyldt med spillere. PokerStars vil fejre deres tredje sæson af turneringer med start af dette års udgave i Costa Rica.

Ifølge Team PokerStars Pro'en, Humberto Brenes, er valget af Costa Rica som første stop på turen det helt rigtige.
- Med bare to sæsoner er Latin America Poker Tour blevet den største poker turnering i regionen. Den tiltrækker de bedste spillere, ikke bare fra Latin Amerika, men også resten af verden. Sidste sæson var pengepræmien oppe og ramme en million dollars i Costa Rica og jeg ved vi får den endnu højre op denne gang. Jeg er stolt over at spille i Costa Rica - det er min hjemstavn og betyder noget helt specielt for mig. Alle er velkommen her – Hajen venter på dem, udtaler Brenes.

Som en ekstra bonus til $2.500 + $200 Main Event, vil spillere få chancen for at hjælpe andre ved at spille med i Humberto's "Shark Hunt" Bounty Charity Tournament. Vinderen af den turnering vil modtage en LAPT Chile pakke. Denne velgørenheds turnering vil blive afholdt den 18. november 2009, med et buy-in på 100 dollars. Halvdelen af præmiesummen vil blive doneret til The Whitley Fund for Nature. Brenes og PokerStars vil tilmed give et tilsvarende beløb. Den anden halvdel vil blive udbyttet på Team PokerStars Pro dusør, der vil blive ligeligt fordelt mellem de Team PokerStars Pro's der deltager. For at gøre lidt ekstra for “Shark Hunt” spændingen, vil der være endnu en dusør på Brenes, som vil give spillere chancen for at vinde en time lang poker lektion med hajen, “Shark”.

LAPT 2009 Spilleplan
LAPT Playa Conchal (Costa Rica): $2,500 + $200 - Nov. 19-22, 2009
PCA (Bahamas): $10,000 + $300 - Jan. 4-14, 2010
LAPT Punta del Este (Uruguay: $3,500 + $200 - Feb. 24-27, 2009
LAPT Vina del Mar (Chile): $2,500 + $200 - Mar. 20-23, 2010
LAPT Finale Argentina: $5,000 + $300 – Dato annonceres senere.

Satellitter er klar og i gang til LAPT Playa Conchal og du har muligheden for at starte rejsen ved at oprette en PokerStars konto lige her.

Ja,vi er på Facebook og Twitter – kom ind til os.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories