Tom "durrrr" Dwan bliver en del af Team Full Tilt

Tom "durrrr" Dwan til Team Full Tilt Poker

I weekenden blev deltagerne til mandagens finalebord i World Series of Poker Main Event fundet, og Full Tilt Poker annoncerede at Tom "durrrr" Dwan var blevet en del af Team Full Tilt. Tom "durrrr" Dwan er en af verdens bedste onlinespillere, og nu er han også en del af en udvalgt gruppe, bestående af nogle af verdens bedste pokerspillere.

Han er ikke bange for at satse millioner når han spiller de største cash games på FullTilt mod nogle af Team Full Tilt’s medlemmer. Ofte har han haft millioner på spil mod blandt andet Patrik Antonius, Gus Hansen og Phil Ivey. At det lige netop blev Dwan som nyeste medlem af Team Full Tilt er ingen overraskelse, da han i forvejen spiller størstedelen af sine spil hos Full Tilt, han har tilmed også haft sine egne borde på Full Tilt i forbindelse med "durrrr challenge".

- Team Full Tilt optager ikke bare hvem som helst, sagde Team Full Tilt medlem, Howard Lederer.
- Men, Tom Dwan har bevist at han gennem gode færdigheder og dynamisk spil, vil være en spiller man kan regne med mange år ud i fremtiden. Vi er stolte af at have Tom med på holdet.

Der er gået mere et år siden Team Full Tilt sidst optog en spiller på deres hold, dengang var det Patrik Antonius, der i 2008 blev medlem. Før ham var det Gus Hansen der blev en del af holdet, som i forvejen tæller Phil Ivey, Chris Ferguson, Howard Lederer, John Juanda, Jennifer Harman, Phil Gordon, Erick Lindgren, Erik Seidel, Andy Bloch, Mike Matusow og Allen Cunningham.

Udover at spille på Full Tilt borde, vil Dwan også dele ud af sin viden på Full Tilt’s Poker Academy, hvor spillere kan lære at spille poker af nogen af verdens bedste pokerspillere helt gratis. Tom Dwan vil også dele ud af sine erfaringer som Team Full Tilt spiller på en eksklusiv blog på FullTiltPoker.com.

Tror du at du kan slå Dwan ved bordene på Full Tilt? Opret en Full Tilt konto i dag og stat med at vinde.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories