Calling the Clock – De Wolfe, Shaun & Freddy Deeb

Calling the Clock – De Wolfe, Shaun & Freddy Deeb

Så er vi tilbage med endnu en omgang af PokerNews populære interviewserie, ”Calling the Clock” hvor pokerspillere, kendte profiler og andre personer stilles op mod væggen i 60 sekunder hvor de skal besvare en mængde forskellige spørgsmål, en del seriøse men også en hel del mere humoristiske spørgsmål.

Personerne skal så hurtigt som muligt komme med svaret og forsøge at nå så mange spørgsmål de kan på disse 60 sekunder.
I dette afsnit stiller vi spillere som Roland de Wolfe op mod væggen, Freddy Deeb og Shaun Deeb (nej, de er ikke beslægtede), og PokerNews egen Lynn Gillmartin grilles af ingen mindre end Melissa Castello.

Roland de Wolfe – Manden med den tredobbelte

Freddy Deeb – Nej, det er ikke Danny Devito

Shaun Deeb – Stadig ikke beslægtet med Freddy

Lynn Gilmartin udspørges af Melisa Castello

I næste uges afsnit af Calling the Clock, får vi PokerNews sidste reporter, Gloria Balding stillet op mod væggen af Melissa Castello. Vi får oven i købet en snak med den altid så populære Gavin Smith samt manden som bare skal have et prop bet med i spil hvor end han går, Joe Stapleton!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories