Daniel Alaei vinder WPT Doyle Brunson Five Diamond Classic

WPT Doyle Brunson Five Diamond Classic 2009

Daniel Alaei klarede sig i gennem et hårdt finalebord som vinder af den nyligt afsluttede World Poker Tour Doyle Brunson Five Diamond Classic. Sejren gav Alaei en præmie på $1.4.

Vejen til finalebordet i WPT var bestemt en rigtig hård opgave. Ved start under dag 1 var 292 spillere klar til at dyste om titlen og de mange præmiepenge, men da tilmeldingen fortsætter halvvejs ind i dag 2, nåede hele 329 spillere at tilmelde sig turneringen.

Blandt nogle af de spillere som tilmeldte sig i løbet af dag 2, fandt vi bl.a. Doyle Brunson & Todd Brunson, Eli Elezra, Andy Bloch, Howard Lederer, Mike Matusow, Vivek Rajkumar, Tom "Durrr" Dwan, Chris "Jesus" Ferguson, Freddy Deeb, Hoyt Corkins, Joe Cassidy, Nenad Medic, John Phan & Alec Torelli. Det lykkedes dog ikke for Elezra, Deeb, Medic og Torelli at spille sig videre fra dag 2. Det gik langt bedre for Doyle, som lægger navn til turneringen, han sluttede dagens spil med en ordentlig stack.

Der var ingen af de ovennævnte spillere som fik spillet sig til finalen, i stedet blev det Josh Arieh, Daniel Alaei, Scotty Nguyen, Faraz Jaka, Shawn Buchanan og Steve O’Dwyer.

O’Dwyer blev den første til at forlade finalebordet, efterfulgty af Nguyen, Buchanan og Faraz. Tilbage under heads-up, var nu Jos Arieh og Daniel Alaei, hvor førstnævnte sad med dobbelt så mange chips som sin modstander. Efter blot 32 hænder faldt afgørelsen i turneringen. Med {10-Diamonds}{5-Diamonds}{2-Spades} på floppet var spillerne all-in, med Alaei siddende med {10-Hearts}{8-Diamonds} mod Arieh som sad med {7-Spades}{7-Hearts}. Uden nogen hjælp til Arieh på turn eller river, gik titlen til Alaei, som modtog førstepræmien på $1.428.230 samt en plads i WPT Championship i april til en værdi af $25.000. Sidst men ikke mindst, fik han også et Rolex ur af værtshotellet Bellagio.

Result WPT Doyle Brunson Five Diamond Classic

PlaceringNavnPræmiepenge
1Daniel Alaei$1,428,430
2Josh Arieh$952,290
3Faraz Jaka$571,374
4Shawn Buchanan$333,302
5Scotty Nguyen$249,976
6Steve O'Dwyer$202,362

Næste stop på WPT-touren bliver Southern Poker Championship i Biloxi, en event som afvikles mellem 24. og 27. januar næste år. Nu går World Poker Tour på jule- og nytårsferie. Arrangørerne hos WPT ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories