Eksklusivt interview - Isildur1 om $4 mil tabet mod Hastings

Eksklusivt interview - Isildur1 om $4 mil tabet mod Hastings

"Isildur1" har været stille og anonym siden han brød igennem i high stakes spillene på Full Tilt Pokers tilbage i oktober. Siden da har han været på en vild rutsjetur, fuldt med millioner af dollars op- og nedture, som så både den største online poker hånd til dato, såvel som den største online poker gevinst over en enkelt session, opnået af Brian Hastings. For bare to uger siden vandt Hastings $4 millioner fra Isildur1 i en session, som nu granskes efter at det er blevet opdaget at Hastings fik råd fra en database baseret på hånd historik samlet sammen af Brian Townsend, som er en overtrædelse af FullTilt reglement.

Gennem er række af kilder har PokerNews fundet Isildur1, som for første gang vil stå frem og tale ud om hans session med Brian Hastings. Han har dog stadig ikke afsløret sin identitet og det har han heller ikke planer om i den nære fremtid. Hvor dette interview udelukkende omhandler sessionen mod Hastings, har Isildur1 lovet at give PokerNews med tid i den kommende uge til at diskutere hans tur på high stakes rutsjebane på FullTiltPoker.

PokerNews: Der har været med en del polemik vedr. din duel mod Brian Hastings, var du klar over, inden at have læst det på ESPN at Hastings havde haft mulighed for at studere hånd historik fra dueller som du har spillet mod andre?

Isildur1 – Jeg havde ingen idé om det, eftersom jeg ikke følger med i forums eller ret mange poker sider. Jeg havde ingen idé. Et par poker venner sagde det til mig, og så besluttede jeg at endelig se det for mig selv og læste så om det på hjemmesiden.

PokerNews: Havde du spillet mod Brian Hastings før $4 million sessionen?

Isildur1 – Jeg havde spillet mod ham før ved no-limit hold’em, såvel som en lille pot-limit Omaha så det var ikke første gang vi spillede mod hinanden. Dog spillede vi ikke så meget mod hinanden.

PokerNews: Vi er sikre på at du må have tænkt lidt tilbage på den tabende session en hel del, var der noget underligt omkring den session når du kigger tilbage?

Isildur1 – Dagen op til mødet med Hastings, spillede jeg mod Brian Townsend og Cole South en hel del. De ventede altid på mig. Den sidste session hvor Hastings vandt alle pengene, føltes det som om at der var noget galt. Alt som kunne gå galt for mig, gjorde. Hver gang jeg prøvede at hive en bluff hjem, føltes det som om det bare blev afværget. På den tid troede jeg at det bare var tosset held, men nu når jeg ved at de delte meget af deres analyse af hånd historikken med hinanden, giver det meget mere mening. Jeg følte at Hastings, og selv South og Townsend havde en fordel over mig da vi spillede de sidste par gange.

PokerNews: Siden den session har du så haft nogen kontakt med Brian Hastings?

Isildur1 – Nej ingenting.

PokerNews: Har du taget kontakt til Full Tilt Poker på nogen måde?

Isildur1 – Ikke på nuværende tidspunkt, nej det har jeg ikke.

PokerNews: Var du klar over Full Tilt reglen som siger: ”Brugen af delt hånd historik mod en spiller som man har lidt eller ingen erfaring i at spille mod betragtes som en unfair fordel. Overtrædelse af denne politik vil medføre maksimum straf?”

Isildur1 – Jeg var ikke klar over netop denne regel som du lige nævnte, men set i lyset af at det er et faktum at denne regel eksisterer hos Full Tilt Poker tror jeg at jeg vil indgive en officiel klage, for jeg tror at dette er et tilfælde hvor delt hånd historik har haft en direkte indflydelse på den duel jeg havde mod Brian (Hastings).

PokerNews: Nu hvor Brian Townsend er kommet frem og har erkendt at han har samlet en database sammen på omkring 50.000 hænder han og andre har spillet mod dig for at analysere dit spil, føler du så at du fortjener at få en portion af dine penge tilbage fra sessionen?

Isildur1 – Ja, jeg føler faktisk at jeg fortjener at få noget tilbage. Jeg føler at Hastings havde en stor fordel over mig pga. hånd historik databasen. De var i stand til at dissekere den præcise måde hvorpå jeg spillede fordi de analyserede hænderne så præcist og det var umuligt for mig at justere mit spil da jeg ikke havde nogen idé om hvad de havde gang i.

Isildur1 – Selv om denne information endnu ikke er kommet frem, hvordan kan jeg så være sikker på at de alle tre ikke havde input på hænderne mens vi spillede?

PokerNews: Har du nogen sinde diskuteret hånd historik med venner, og eller peers omkring nogen af de spillere du har mødt i de store dueller på Full Tilt, eller mod nogen modstander overhovedet?

Isildur1 – Jeg har aldrig i mit liv studeret hånd historik. Jeg har aldrig studeret bøger eller set videoer, jeg har altid bare spillet poker og spillet mod alle som har villet møde mig. For at være ærlig, så har jeg faktisk aldrig studeret min egen hånd historik.

PokerNews: Hvad er det næste for Isildur1? Har du planer om at komme tilbage på banen?

Isildur1 – Tja, for at være ærlig så har jeg tænkt mig at tage det stille og roligt et stykke tid nu. Jeg vil overveje at få Full Tilt til at kigge nærmere på denne sag, og indtil jeg hører fra dem har jeg ikke tænkt mig at spille noget videre på den hjemmeside.

Tank for det Isildur1, vi ser frem til at tale mere med dig i de kommende dage omkring nogen af dine oplevelser når du har spillet i de største online spil i verden.

---
Som nævnt i min foregående artikel, så har PokerNews nået ud til medlemmer af CardRunners. På nuværende tidspunkt er vi blevet fortalt af CardRunners repræsentanter at der ikke vil komme nogen erklæring eller interviews lige nu.

I tillæg til et yderligere interview med Isildur1 i de kommende dage, vil vi også komme med opdateringer på denne situation som informationen kommer vores vej og jeg vil have information på min blog, om interview processen.

Følg os på Twitter og bliv vores fan på Facebook.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories