888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Isildur1 taler ud omkring at spille de store borde på Full Tilt Poker

Isildur1 taler ud omkring at spille de store borde på Full Tilt Poker 0001

På juleaften bragte vi eksklusivt det første interview nogensinde med det internationale mysterium med den hemmelige identitet, “Isildur1”, hvor der blev diskuteret hans $4.2 million tab til Brian Hastings. Idag vender vi tilbage med snakken omkring hvorfor han spillede så højt, og hans tanker omkring modstanderne, med mere.

PokerNews: Fortæl os omkring din beslutning om at spille på Full Tilt, og hvor du spillede før du blev involveret på Full Tilt?

Isildur1 – Oktober måned spillede jeg første gang på FullTilt. Inden da havde jeg hovedsageligt spillet $200/$400 no-limit hold'em på flere andre sites.

PokerNews: Du havde en del succes i begyndelsen, var der nogen spillere du følte du havde en forholdsvis stor fordel over?

Isildur1 – Ud af alle de spillere jeg har mødt, føler jeg at jeg har haft den største fordel over “durrrr”. Han laver indimellem nogle dumme beslutninger, og jeg formåede at udnytte det til min fordel.

PokerNews: Hvem var den hårdeste nød at knække ved de høje borde?

Isildur1 – Phil Ivey var svær for mig, da han kun spiller to borde af gangen. 2 borde af gangen er slet ikke action nok, jeg blev nød til at spille mod andre også på samme tid.

PokerNews: Har du nogensinde været nødsaget til at sælge dit spil, eller være sponsoreret?

Isildur1 – I nyere tid har jeg ikke solgt noget af mig selv. Da jeg var yngre solgte jeg måske 5 % eller deromkring til nogle venner, men på Full Tilt Poker spillede jeg altid 100 % til mig selv. Et par gange har jeg haft en ven over når jeg spillede, og gav ham 1 % eller lignende mest for sjov.

PokerNews: Hvis du havde en ven ved siden af dig når du spillede, havde han så en indflydelse på dine beslutninger i et spil?

Isildur1 – Nej, de har aldrig hjulpet mig.

PokerNews: Fortryder du at du ikke spillede mere forsigtigt, og holdt mere fast i overskuddet?

Isildur1 – Tro mig, det tænker jeg ikke meget over mere. Sådan har det været hele mit liv. Hver gang jeg startede på et nyt level følte jeg det som tog jeg et skud. Som regel taber jeg i begyndelsen, men jeg kommer altid igen. Jeg lære så meget af at spille, at jeg føler jeg vil vinde i det lange løb. Det var virkelig en godt at spille mod durrrr da han gør så mange gode ting og jeg lærte en del af ham. Det er OK, selvom jeg tabte så meget. Jeg var virkelig nede en tid, men det er ikke noget stort problem.

PokerNews: Fortæl os om den anden mystiske svenske spiller martonas

Isildur1 – Martonas er virkelig min fjende ved pokerbordene. I sidste måned vandt jeg omkring $400k fra ham på forskellige pokersites undtaget FullTilt.

PokerNews: Så rygterne om at du er Martonas, eller at i er nære venner er usande?

Isildur1 – Ja de er 100% falske.

PokerNews: Er du flad for tiden?

Isildur1 – Nej jeg har stadig en bankroll og kommer igen. Mit problem består i at jeg alle spil jeg har mulighed for, også selvom jeg ikke er så god til nogle af dem. Det er derfor jeg taber. Desuden har det ikke hjulpet mig at spille perioder af 15 timers varighed uden mad og søvn.

PokerNews: Hvilken type spil er du mindst erfaren i?

Isildur1 – Jeg har kun spillet pot-limit Omaha i otte måneder. Før det kendte jeg ikke engang reglerne. Jeg tror virkelig på at pot-limit Omaha er så meget held.

PokerNews: Kommer du til at spille på Full Tilt Poker igen?

Isildur1 – Ja, gjorde for nylig. Jeg spillede et lille parti hænder mod durrrr. Jeg havde ingen penge på Full Tilt Poker, men blev støttet af en ven med $50,000. Det var mest for sjov.
---

Efter sidste svar, siger Isildur1 at bliver nød til at slutte samtalen, da han skal ud og købe nogle julegaver. Forhåbentlig får nogle glædelige juledage vil få ham tilbage i fuld fart, til de store borde igen i det nye år

Følg os på Twitter eller bliv vores fan på Facebook.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories