Laptop, PS3 og mere at vinde med RedKings Poker!

Redkings Poker - PokerNews Monthly Giveaway

RedKings Poker bliver nu vært for et månedligt supertilbud eksklusivt for PokerNews med en Dell Laptop, PlayStation 3, Sony Camcorder*, billetter og kontanter, der bare venter på dig. Buy-in er kun $5,50. Turneringen spilles 28. december.

Til forskel fra vores andre tilbud, så kan vinderen vælge, hvad han helst vil have med hjem:

Dell Inspiron Mini 10v Laptop
eller
PlayStation 3 Slim

Nummer to vil herefter modtage den resterende præmie. Desuden vil første og anden pladsen modtage en $108 turneringsbillet hver. Tredjepladsen får en Toshiba Camileo S10 High Definition Camcorder og en $33 turneringsbillet.

Præmiepuljen bliver fordelt ved hjælp af RedKings Pokers standard udbetalingsstruktur.

Interesserede deltagere skal melde sig til RedKings Poker gennem PokerNews, indbetale et depositum, buy-in på kun $5,50 og taste det unikke password (som vil blive offentliggjort her fem timer før kick off). Eksisterende RedKings Poker via PokerNews kontoindehavere er også velkommen til at deltage.

Password: nyipod (28. dec)

Disse turneringer foregår den 22. november og 28. december klokken 19:35GMT og står som ”PokerNews Monthly Giveaway” under ”Scheduled Tournaments” i RedKings Poker klientens lobby.

Nogle af de mest efterspurgte gadgets er nu inden for rækkevidde!
Nogle af de mest efterspurgte gadgets er nu inden for rækkevidde!

*Hvis RedKingsPoker er uforklarlige årsager ikke kan tilbyde dig din præmie, vil du i stedet få en kontant bonus på din RedKings konto, der svarer til 80 % af præmiens værdi.

RedKings Poker tilbyder også PokerNews spillere en række fantastiske første depositum RedKings bonuser, der starter ved $250 og går hele vejen op til $2.500. Husk at en konto gennem os giver mange fordele inklusiv adgang til alle vores eksklusive RedKingsPoker promotions herinde.

Ja,vi er på Facebook og Twitter. – kom ind til os.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories