888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Patrik Antonius taler ud om Isildur1 i videointerview

Patrik Antonius om Isildur1

Den svenske onlinespiller Isildur1, som har skabt opstandelse på Full Tilts high stakes såvel som i media, på godt og ondt har taget spillet til et helt nyt niveau. En af dem han har mødt ved Full Tilts borde er blandt andre den finske high stakes spiller Patrik Antonius.

Her i denne artikel præsenterer vi to videoer med Phil Gordon og Patrik Antonius, hvor Gordon, ”rektoren” for Full Tilt Acadamy taler ud med Antonius om det svenske fænomen, hvad som egentlig foregår ved disse high stakes spil online mod den største og hidtil ukendte modstander nogensinde i 2009/i historien.

Antonius vs Isildur1
Antonius vs Isildur1

Dette er et todelt interview som strækker sig over totalt 48 minutter. I det første segment præsenterer vi et 18 minutter langt videointerview hvor Phil Gordon og Patrik Antonius taler om dette svenske onlinefænomen, Isildur1, fordelen som han har ved at ingen ved hvem han er og andre faktorer omkring hans spil i disse fem- og sekscifre potter.

Den anden del giver dig drøje 30 minutter af håndanalyse fra Patrik hvor han diskuterer hvad han tænker i just den situation. Dette er absolut et interessant materiale for spillere som vil vide hvad som cirkulerer i hovedet på en af verdens bedste high stakes spillere!

Vil du selv følge alt high stakes actionen direkte når det spilles, så hent Full Tilt Poker via PokerNews. Som PokerNews spiller hos FTP får du ikke bare adgang til igangværende kampagner men også ALLE fremtidige kampagner! Et tilbyd du ikke bør misse. Husk at udnytte vores Full Tilt bonus100% op til $600 ved dit første indskud.

Relaterede spillere

Hvad mener du?