Poker Punk´ed - Maria Ho hopper på en spøg

Maria Ho åker på Poker Punk´ed

De fleste har sikker set MTVs utroligt populære program Punk´d med Ashton Kutcher som vært. Programmet er præcis en spøg eller skjult kamera, hvor Kutcher og hans medarbejdere narrer en kendt person gennem en omfattende og velgennemført spøg. Personer, som har været udsat for Kutcher og hans julelege, er blandt andre Justin Timberlake, John Cena og ”Heroes” stjernen Hayden Panettiere.

Her på PokerNews har vi besluttet os for at gennemføre et lignende koncept under årets World Series of Poker, hvor vi lykkedes at narre nogle kendte pokerprofiler. I denne ”Poker Punk´ed” lykkedes vi at narre Tiffany Michelles partner fra The Amazing Race og Bluffs vært, Maria Ho.

Maria Ho hopper på en Poker Punk´ed i et opsat interview

I næste afsnit af Poker Punk´ed narrer vi Adam ”Roothlus” Levy. Mere om dette i næste afsnit.

Følg os også på Twitter og mød os på Facebook for sidste øjebliks nyheder.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories