Seneste nyt - WSOP 2010 Program, Premier League IV og Mere

WSOP bracelet

Dagens seneste nyt giver dig alle de seneste nyheder omkring næste års spilprogram i WSOP. 2010 års World Series of Poker program blev frigivet og præsenteres nu her. Vi kigger også på den kommende Premier League IV og operatøren Carbon Poker, som kommer med en ny version.

Du har vel ikke misset noget?

Du har vel ikke misset vores bankroll booster artikler. Med vores hjælp kan du måske tage din bankroll til nye niveauer. Se også vores populære videoserie som vi kalder ”Calling the Clock”. Her stilles pokerspillere op af væggen og skal på 60 sekunder besvare en masse forskellige spørgsmål, en del seriøse, andre med mere humoristiske indslag.

Vi var tilbage og i gang igen i dag. Åbnede mails. Besvarede spørgsmål. Find ud af om vi nåede dit i PokerNews Mailbag. Hvis vi ikke nåede dit, så er der altid næste gang. Send dine spørgsmål til editor@pokernews.com.

WSOP 2010

Vi har netop pakket en lille juleoverraskelse ud for de af jer som er ivrige efter at planlægge jeres 2010 sommer program. Det 41. årlige World Series of Poker begynder den 27. maj og kører frem til den 17. juli. 57 armbånd bliver sat på højkant og den 4. juli vil være den eneste fridag.

Det første armbånd som gives væk vil være $50,000 buy-in Player's Championship, som egentlig er $50K H.O.R.S.E. eventen som er blevet lavet om til en otte-spils mikset event. Ja, vinderen vil modtage Chip Reese Trophy som også de tidligere H.O.R.S.E. vindere. Et andet spændende tiltag er $25,000 6-handed no-limit hold’em turneringen den 30. juni. Grundet dets succes til dette års turnering, vil alle guldarmbånd events feature 3 gange buy-in i start chips og dybe strukturer.

Hvis du drømmer om at spille i Amazon rummet, kan du stadig godt dette men vær forberedt på at starte i det 58,000-kvadrat-fod Pavilian Ballroom, som vil være i brug også i år. Læg det til det 38,000-kvadrat-fod Amazon rum og så har du mange kvadratfodsmeter til at spille poker på. Hvis du var bekymret omkring varmen sidste år på din vej ud til ’the poker kitchen’ skal du ikke være nervøs for Miranda Ballroom vil blive omdannet til et spiseområde.

Skriv alle de events du vil deltage i, ind i kalenderen tidligt. Kig hos WSOP.com for mere.

Premier League IV

Vil du dyste mod den forsvarende PartyPoker.com Premier League III mester JC Tran i februar 2010 til PartyPoker.com Premier League IV? PartyPoker.com tilbyder et utal af måder hvorpå du kan kvalificere dig til eventen, som vil finde sted i Las Vegas.

16 heldige vil blive fløjet ind til Las Vegas for at spille i Premier League Poker play-off for muligheden om at spille mod 11 af pokerens elite i $100,000 buy-in eventen, som bliver filmet til TV og vist verden rundt. Ikke nok med det, så har du også muligheden for at bliver PartyPoker’s nyeste hold medlem.

- Et utroligt element i denne promovering som tilbyder en i sandhed fantastisk mulighed, er at en af de 16 som kvalificerer sig vil blive valgt af PartyPoker til at modtage en $100,000 Team Party kontrakt om at blive en sponsoreret spiller. Denne beslutning vil blive taget af PartyPoker inden for to uger efter eventen er færdigspillet. Vi vil kun have fået færten af hvem der skal blive sponsoreret så snart vi har haft chancen for at møde og snakke med de 16 spillere som når hele vejen til Las Vegas”, sagde en talsmand fra PartyPoker.
Tilmeld dig en PartyPoker konto hvis du vil have chancen for denne ’once-in-a-lifetime- opportunity’. Glem ikke at du kan få PartyPoker Free $50 fra PokerNews!

Carbon Copy

Carbon Poker har netop udgivet en opgraderet software pakke for dets brugere. 4.7 versionen har et nyt udseende som inkluderer rebuy promts, forbedret pot bets, fast sæde tildeling og synkroniserede pauser.

Spillere kan nu sætte auto rebuy og anmode om rebuys mens man spiller. Dit favorit sæde vil være fast for dig, så du kan sidde hvor du vil. Der er også nye pot bets størrelser du kan lege med. Det nye software vil også huske dine normale buy-in beløb til dine cash game og vi er ganske sikre på at du nu ikke vil tabe det meste af dit buy-in tre eller fire gange om dagen, men hvem ved. Software synes at være temmelig intelligent.

Tilmeld dig en Carbon Poker konto og tjek de nye tiltag ud.

Følg os på Twitter og Facebook.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories