Tony G - Afsked med 2009

Tony G - Afsked med 2009 0001

Jeg er I New Zealand, og jeg har taget nogle gode venner med på vandreture i Abel Tasman National Park (Nelson) NZ. Det er en fænomenal oplevelse. Det er alt sammen så friskt. Lee Nelson, som jeg bor med på The Split Appel Retreat, har givet mig en meget sund diæt. Billederne viser at alt her er som det var ren magi.

På den personlige forretningsfront, er de sidste skridt taget – så vær på vagt over for en meddelelse i forbindelse med TonyGPoker.com og en lille “deal” for mig personligt, som nok skal blive underholdende, men på ingen måde har forbindelse til Pokernews. Det vil ikke ej heller være til hindring for at hverken jeg eller Pokernews, der vedbliver at være totalt uafhængige i forhold til indhold og artikler vi frembringer I fremtiden.

Isildur1

Vi har haft et par samtaler over telefonen Isildur1 og jeg, og jeg elsker virkelig den dreng. Han minder om mig selv for 15 år siden. Jeg ville bare have ønsket at have ligeså meget talent som han har. Han kan spille mod verdens bedste spredt over otte borde og han har først lige lært at spille PLO for omtrent otte måneder siden. Lige meget, det er sandsynligt at jeg spidder ham ved et at de store “cash” borde i fremtiden, det er trods alt den slags jeg gør. Jeg kan godt lide at give folk en chance her I livet til at gøre det godt. Det er derfor jeg er involveret I “ChipMeUp” og jeg elsker at gafle masserne der. Jeg er derudover stolt over de 20 jeg gav kniven I dette års WSOP ME, og jeg håber jeg kan gøre det ved endnu flere I 2010. En ting er sikkert jeg vil skrue op for I 2010, er at spille til events som WPT og EPT, det er helt sikkert.

Jeg vil have afsluttet kapitlet omkring Isildur1; jeg ved hvem han er, uden tvivl. Jeg må indrømme at tidligere gættede jeg bare, men fra nu af vil jeg ikke afsløre hans identitet. Jeg syntes det er mere spændende for alle, at lade mysteriet forblive et mysterium.

På 2+2 kan jeg se hvordan folk angriber Full Tilt Poker, forlanger retslig afgørelse osv., men det er ikke hvad Isildur1's ønsker. Han vil bare nyde livet og komme derud af. Det er hvad han behøver. Han er en brillant spiller, og med lidt hårdt arbejde vil han genopbygge det tabte til en multimillion roll. Klart nok er han railbirds favorit, og folkens, giv ham alt jeres støtte, da han er det største der er sket inden for poker I lang, lang tid. Sagen om det 4 millioner dollars store tab til Hastings er naturligvis kontroversielt, ligesom så meget andet, men det er lagt bag os nu. De bliver ikke annulleret og refunderet, ligesom Thiery Henrys vindende mål mod Irland, det er måske held dommeren ikke ser hvad der sker, men resultatet forbliver. Vi kommer alle vores mening, men det er vigtigt at komme videre og nyde fremtiden.

Held og lykke 2010, isildur1, og den vigtigste del er at nyde livet.

Jeg ønsker alle et heftigt 2010, tilhørende herlige helligdage, og håber I nyder livet.

Tony G

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories