Tony G’s kommentarer til Hastings beskyldninger om snyd mod Isildur1

Tony G

Lige for tiden er jeg i New Zealand hvor jeg arbejder med min personlige sundhed. Jeg har været på en masse vandreture, fisket og bare generelt brugt en masse kvalitets tid på stranden. Mens jeg har brugt tid på at nyde disse ting, har jeg også været i gang med at sætte mig ind i hvad der sker i de store spil og nogle af de kontroverser de har været i gang siden Brian Hastings storsejr på $4 millioner over ”Isildur1”. Jeg har hørt ballade over en potentiel kontrovers og jeg er nødt til at kommenterer på det. Som jeg har forstået det, så er Victor Blom, som jeg er sikker på er ”Isildur1”, ved at indsende en formel klage til Full Tilt Poker angående sin session med Brian Hastings. Blom mener at Brian Townsend og Cole South videregiver alle deres personlige spil-historie fra spil mod ”Isildur1”. Misforstå mig ikke, men jeg mener at Brian Hastings naturligvis er en meget talentfuld spiller, og det samme er Townsend og South. Cole knuste mig personligt i tredje runde af en 25K buy-in PLO heads-up turnering for nylig. Og når jeg skal rate spillere, ville jeg sætte South og Townsend helt på toppen. Jeg ville ønske at jeg havde den slags poker talent.

Jeg var dog chokeret, da Brian Hastings satte sig ved disse borde. Det virkede som om det var en fælde. Det er ikke normalt at sådan en spiller sidder på dette niveau. Med hensyn til beskyldningerne der kommer fra ”Isildur1”, vil jeg nok mene at Hastings sikkert talte med både Cole South og Brian Townsend og jeg er sikker på at de sikkert også udvekslede spil-historik. Men jeg er også sikker på at ting som dette sker hele tiden, især når indsatsen er så høj som den var. Jeg synes dog det er mærkeligt at Hastings ikke erklærede hvem hans bagmænd er, da han blev spurgt, og jeg tror det ville rense luften hvis Hastings ville fortælle hvem hans bagmænd er og endvidere ville komme med en klar udtalelse om at han ikke har brugt spil-historik fra hverken Townsend eller South. Jeg er virkelig vild med den måde som Hastings spiller spillet på, især på det høje niveau, så der er ikke noget negativt fra mig, men jeg vil bare gerne kende de sande fakta.

Anyway, jeg opfordrer Brian til at sætte sig ned til at interview med PokerNews og få drøftet alt dette og dermed renset luften. Det er en stor vægt at bære, når man er en Full Tilt Red pro og det er vel bare naturligt at der er mere kontrol med dem og deres spil. Jeg er bare den type som gerne vil have intens og fair spil, og jeg er sikker på at når alle detaljerne kommer frem er det netop det vi vil se også er sket i denne situation.

Sikken en spændende verden vi lever I lige nu. Selv jeg er blevet en online poker railbird, selvom jeg dog ikke helt kan hamle om med disse gutter endnu. Dette skal dog ikke stoppe mig fra at give det en chance i ny og næ.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories