888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

2009’s 10 største nyheder: #6, Annie Duke i Celebrity Apprentice

Annie Duke

Selvom adskillelige individuelle poker historier er med i opløbet om at blive årets historie, er den der bragte mest opmærksomhed til spillet historien om Annie Duke´s rolle i Donald Trump’s NBC TV show ”Celebrity Apprentice”.

God kendt for hendes mening om spillet bliver Duke betragtet af mange som værende i toppen af kvindelige spillere i poker, og hun passer perfekt i besætningen af berømte som forsøger at kravle deres vej ind i vinder cirklen så vinderens velgørenhedsorganisation ville modtage en donation på $250,000 fra showet.

Desværre for Duke var kortene ikke på hendes side, selvom hun både var snedigere og udspillede hendes modstandere gennem showets forskellige indsamlingsudfordringer, inklusiv showets sidste udfordring hvori Duke raisede tre gange så mange penge som hendes modstander, komikeren og TV dinosaurussen Joan Rivers.

Duke’s optræden landede hende en plads heads-up mod Rivers for showets førstepræmie. På trods af at blive angrebet flere gange af Rivers som kom med usmagelige kommentarer såsom ”hun er en slange” og ”Annie ville spytte på jorden og drukne hendes egen mor hvis det kunne give hende et skridt fremad i hendes liv”. Duke tog gentagende gange den hårde vej, og vendte den anden kind til og lod hendes spil snakke for hende.

Mens de nationale medier fokuserede på de nederdrægtige fornærmelser som Rivers konstant smed mod Duke, inklusiv en sammenligning mellem Duke og Hitler og at kalde alle pokerspillere løgnere og tyve, formåede Duke at bevare fatningen.

Selvom Duke smadrede hendes modstander valgte Trump at udpege Rivers som mester. Hvad mange som så showet ikke viste var at Trump’s kone sad i bestyrelsen på den velgørenhedsorganisation som Rivers spillede for, og at hun forhandlede en TV aftale med producenterne af ”Celebrity Apprentice” før showets optagelse. Med andre ord, selvom Trump nok vil nægte det, så var der tale om aftalt spil og Duke havde aldrig en chance.

Selvom Duke ikke vandt pengene formåede hun at vise verdenen at pokerspillere ikke altid passer på stereotypen som bliver associerede med dem, specielt dem som Rivers kastede mod hende. Duke viste gentagne gange hendes konkurrencepræget ånd mod Rivers (og hendes konkurrenter) på nationalt fjernsyn, hvilket hjalp til at fremlyse poker i et positivt lys selvom at hun havde masser muligheder for at synke til Rivers’ niveau.

Følg os på Twitter for friske nyheder og bliv også vores fan på Facebook.

Relaterede spillere

Hvad mener du?