2009’s 10 største nyheder: #7, Pokerverdenen indtager Twitter

Twitter

Hvad laver du? Det er spørgsmålet Twitter stiller. Hvis du har ligget under en sten det sidste år, vil du måske spørge os, “hvad er Twitter”, og dertil vil vi sige, “google er din ven”.

Twitter gik fra ingenting til alting på bare fem måneder. Vi så et astronomisk fænomen i form af tilblivelsen af det nyeste sociale netværk. Det gjorde bestemt et indtryk på pokerverdenen før vi vidste af det, var vi også i gang med at twitte.

For poker fans er Twitter en god måde at følge dine favorit pokerspillere og få et glimt af hvad det er de render og laver, hvordan deres sidste turnering gik og måske se lidt video med en der bliver skudt med en Taser pistol.

Det ikke bare gavner fansene men det er også en god måde hvorpå pokerspillere kan opbygge deres brand, og vi har oven i købet set nogen online poker sider implementere en obligatorisk tweet politik for deres pros. Det giver også spillerne en slags her og nu stemme. De kan tweete lige hvad de har på hjernen de behøver ikke vente på et interview i et magasin for at høre hende eller ham synes om dit eller dat.

Det føltes so om pokerverdenen gik helt twitter amok præcis som World Series of Poker begyndte i sommer. Vi startede alle vores WSOP morgen med ”Good Morning WSOP Nation” og havde oven i købet en dagens sang fra nu eks-WSOP kommissær Jeffery Pollack. Vi implementerede også Star Tweet Tracker, som fulgte alle dine favorit spilleres tweet og konsoliderede dem for dig at gøre dit liv nemmere. Det var også måden hvorpå de fleste af os hørte om Pollack’s afgang.

Twitter er blevet en af de hurtigste måder at få fat i nyheder og finde ud af hvad folk laver. Hvis du stadig ikke er med så vil vi foreslå at du straks hopper med på vognen, for vi føler at det vil være her et stykke tid.

Følg os på Twitter for nyheder lige her og nu og bliv også vores fan på Facebook.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories